TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: “Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu”

Bi sefer de bize ver yabancı hakemi. Alıştın nasıl olsa.

ulan bu ilkler de bize denk geliyor var kayıtları yabancı hakem :)))))

Yav yönetim neyi bekliyorsun konussaniza açıklama yapsanıza

yanlıs adama sövüyorsunuz hacıosman gayet net adam,sövmeniz gereken bizim 155lik giresunlu midget

Düzgün yönetim olsa şu utanmaz fb liyi rezil kepaze ederdi. Dünya futbol tarihinde hiçbir tff bukadar aleni taraf tutmamıştır

E bizim kulüpte rahatsız değil heralde? Şimdiden kupa maçına yabancı hakem istemeliler yok öyle yağma hatta tekten çıkmayız maça de geç nasılsa çıkmazsan bir şey olmuyor biraz da sen boz oyunu

şu an bizimkiler yerli hakem istiyor umarım acun ve koç yabancı için baskı kurarlar ve kabul edilir

bizimkiler yerli hakemleri çözemediler daha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Su kepazeyi gorevden aldiramadik ya bize de yaziklar olsun

Yabancı hakem deplasman takımları için büyük avantaj net baskı yapmalıyız

E bizim kulüpte rahatsız değil heralde? Şimdiden kupa maçına yabancı hakem istemeliler yok öyle yağma hatta tekten çıkmayız maça de geç nasılsa çıkmazsan bir şey olmuyor biraz da sen boz oyunu
bizim taraftarmı fener taraftarımı daha fevri diye düşünüyordum,kesınlıkle bizim taraftar daha fevri 1 sn bile düşünmeden konusuyor bizimkiler
yabancı hakem talebi bizim yönetimden hocadan yokki ilk derbi öncesinden itibarende olmadı
hatta hocamız marstan gelsin isterse diyerek alay bile etmişti

Ayrımcılığın kralını yaptığı buradan bile belli.

bizim taraftarmı fener taraftarımı daha fevri diye düşünüyordum,kesınlıkle bizim taraftar daha fevri 1 sn bile düşünmeden konusuyor bizimkiler
yabancı hakem talebi bizim yönetimden hocadan yokki ilk derbi öncesinden itibarende olmadı
hatta hocamız marstan gelsin isterse diyerek alay bile etmişti
Ee olmadı ve yabancı ile oynadık? Sence taleplerinin bir önemi var mı?

dursun senin gibi gs başkanı olduğu için utanıyorum. adam fener için çalışıyor ve tek doğru iş yapamıyorsunuz. olum nasıl gs camiası bu? yazıklar olsun sizlere. bu adam bu koltuktan inmeyi bırak cezaevine girmeli görevi kötüye kullanmaktan.

Bu maça yabancı olmazsa başımızdaki vasıfsızların kellesini almamız lazım.
Kötüye, hile yapacak olan şeref yoksunu olanlara kızmaya öfkelenmeye gerek yok, adamların görevi bu.
Teröriste neden terörist oldun diye kızmanın manası yoksa burada da aynısı yapılmalı.
Bunlara kızılıp öfkelenilmez, bunlarla mücadele etmeyenlerle işimizi görmemiz lazım

Ahahahaha bu memleket bunun gibisini bir daha göremez salıncağa binmemişler salıncağın kendisi resmen

şimdi yabancı hakem istiyoruz diye açıklama yapılmalı taraf tuttukları bir kez daha belli olsun

Fener maçına çıkmayalım alsınlar kupayı götlerine soksunlar.

Geri
Üst Alt