- 29 Ocak 2011
- 45.797
- 17.279
- 2.748
bu şahsın hayatı geri vites yapmakla geçiyor böyle de delikanlı işte!!Kendisini parlatan Candaş Tolga bile isyan etmişti o bir kere olur lafına. Geri vites yapacağı çok belliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu şahsın hayatı geri vites yapmakla geçiyor böyle de delikanlı işte!!Kendisini parlatan Candaş Tolga bile isyan etmişti o bir kere olur lafına. Geri vites yapacağı çok belliydi.
topaç gibi dönüyor hacı ibo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
9-10 maçı var gözüküyor totalde.uefa youth leaguede hakemlik yapiyor. avrupada maci yok. boyle hakemler gelecekse vérin bana turk hakemlerini. wikipediaya bakinca aldandim. fb - bilbao macini yonetmis. geven hafta frankfurt - ajax macini yonetmis.
wikipedia cikti karsima ilk sirada orada sadece youth leagude duduk caliyor diye yazmislar. bir an sok oldum.9-10 maçı var gözüküyor totalde.
Adam ucl nin hakemlerinden kaç maçı var bilmem ama bu yıl inter maçında görmüştüm, galiba şikecilerin bilbao maçında yonetmiswikipedia cikti karsima ilk sirada orada sadece youth leagude duduk caliyor diye yazmislar. bir an sok oldum.
topaç gibi dönüyor hacı ibo![]()
![]()
![]()
![]()