TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: “Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu”

Puhaha onuru olan şu son 3-5 aylık sürenin ardından istifa değil direkt harakiri yapar.

1 kere yersin anlarım, 2 olur hata dersin ulan 3 gün. Maximum 3 günde dediğini yalayıp yutanın sözlerine kimse inanmaz. Adamız, şerefliyiz şöyle böyle diye sıkmana gerek yok bu saatten sonra.

Bu herife bizim taraftar kadar anlam yükleyip ciddiye alan yok feneri geçtim 8jk yada ts taraftarı bile kaale almıyor ama bizim taraftar her dediğini ciddiye alıyor çok garip

uefa youth leaguede hakemlik yapiyor. avrupada maci yok. boyle hakemler gelecekse vérin bana turk hakemlerini. wikipediaya bakinca aldandim. fb - bilbao macini yonetmis. geven hafta frankfurt - ajax macini yonetmis.

uefa youth leaguede hakemlik yapiyor. avrupada maci yok. boyle hakemler gelecekse vérin bana turk hakemlerini. wikipediaya bakinca aldandim. fb - bilbao macini yonetmis. geven hafta frankfurt - ajax macini yonetmis.
9-10 maçı var gözüküyor totalde.

Bizim açımızdan bence iyi oldu. Sonuçta inönü ve trabzona gideceğiz. Türk hakemleri seyirciden çok etkileniyor, ayrıca kadıköy'e gidecek bjk ve ts de daha rahat oynarlar.

Kulübün aynı siyasi gündemdeki gibi Koç, Acun Medya ve Hacıosmanoğlu'nun sahip olduğu şirketler üzerinde geniş kapsamlı boykot kararı açıklaması gerekiyordu. Ben bunu bu sezon içinde yazıp belirtmiştim fikir olarak. Camia gücü denen şey bu tarz yapılara maddi zarar vererek gerçekleşir. Bürokrasi yolları çoktan kapatıldı. Kafalarına göre oynuyorlar her yerle.

Geri
Üst Alt