Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.494
- 17.135
- 2.073
Toplama yapmayı biliyormu ki 101 oynayabilsin.Önce konuşma dersi al sahte kabadayı. Kahveye gitsen tokat manyağı yaparlar seni. 101 de elini acamazsin, batakta koz sayamazsin cahil herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplama yapmayı biliyormu ki 101 oynayabilsin.Önce konuşma dersi al sahte kabadayı. Kahveye gitsen tokat manyağı yaparlar seni. 101 de elini acamazsin, batakta koz sayamazsin cahil herif
İşte toplama yapamaz anca sayıları yan yana dizer başka bir bok beceremezToplama yapmayı biliyormu ki 101 oynayabilsin.
Burada yalan söylüyor TFf başkanı güvenilir kaynaklara göre Haluk ve Seten(kendisi Fb'li ve Fb yönetiminin avukatı gibi bir çok konuda) Salı günü diyorlar yönetim divan var o tarihte diyor sonra çarşamba deniyor. Bu Rize maçından önce olduğundan yönetim biz konuşalım kararımızı size bildireceğiz diyorlar. Sonra maça 1 saat kala Tff kendilerine herhangi bir karar bildirilmeden emir vaki yapıp bunu açıklıyorlar bunun üzerine bu davetin PR olduğu ve samimiyetsiz bir davet olduğu anlaşılıp Dursun Özbek'in Divan'da konuşması oluyor. Hacıosman burada manipülasyon yapıp algı yapmaya çalışıyor.Galatasaray genel sekreteri tarafından 'salı günü divan toplantımız var çarşamba olup olmayacağını' sordular. Fenerbahçe tarafıyla görüşüp çarşambayı sorduk, olumlu dönüş yaptılar. Arkadaşlarımız Galatasaray'a dönüş yapıp çarşamba günü için olumlu cevap verdi ve toplantıyı kabul etti.
Neden sürecin en başından taraftar gibi, bizim gibi düşünemiyor yönetim de direkt olumsuz dönüşü yapamıyor. Sosyal medyadan tepki gelince yönetimin fikirleri de değişiyor aynı hakemlerin pozisyonu değerlendirmesi konusunda Hatipoğlu’nun acunla pazarlık yapması gibi
Hele bi maça gel sen gergedan toynağı
Taraftarın kendisi ile ilgili görüşleri bildirmesi ile maç yarıda kalmazGelirse isteği gerçekleşebilir ve maç yarıda kalabilir
Bence yönetimimiz içinde iletişim kopukluğu var bu bariz belliBurada yalan söylüyor TFf başkanı güvenilir kaynaklara göre Haluk ve Seten(kendisi Fb'li ve Fb yönetiminin avukatı gibi bir çok konuda) Salı günü diyorlar yönetim divan var o tarihte diyor sonra çarşamba deniyor. Bu Rize maçından önce olduğundan yönetim biz konuşalım kararımızı size bildireceğiz diyorlar. Sonra maça 1 saat kala Tff kendilerine herhangi bir karar bildirilmeden emir vaki yapıp bunu açıklıyorlar bunun üzerine bu davetin PR olduğu ve samimiyetsiz bir davet olduğu anlaşılıp Dursun Özbek'in Divan'da konuşması oluyor. Hacıosman burada manipülasyon yapıp algı yapmaya çalışıyor.
bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidirBizimkiler niye çarşamba olur mu diye soruyor?
Hata burada asıl.
Yonetimden gelecek yalanlamayi beklemek lazim. Yalniz bizim capsiz yonetimin boyle bir gaflete dusup agir tepki sonrasi gitmemeye karar vermis olmasi cok mumkun.bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidir