Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim başkan maalesef büyük kolpacı galiba ona başka diğerine başka konuşuyor sanırımEvet bir gariplik var çünkü dursun için dostum filan demiş dost sirttan vurursa filan gibi cümleler kurmuş yani biz bu herife haklı olarak kızıyoruz ama bizim başkan denen herifte bi boklar yemiş olabilir
Bizim başkan maalesef büyük kolpacı galiba ona başka diğerine başka konuşuyor sanırım
Evet kimse bunu söylemek istemiyor ama bu lazin aciklamalarindan o çıkıyor, iki yüzlü davranıyor gibi dursun gs divanında ayrı konuşup bu herife ayrı konuşuyor ki hiç şaşırmamBizim başkan maalesef büyük kolpacı galiba ona başka diğerine başka konuşuyor sanırım
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun her şeyi anlattığı kesin mi? Mesela tüm kaynaklar Hacıosmanoğlu'nun Özbek'ten özür dilediğini savılıkta şikayetini geri çekmesi için rica ettiğini Özbek'in kendisine seninle sorunum yok ama sen Gs başkanlık makamını tehdit ettin özrü de öyle dile dediğini söyledi mi? Bir şeyi anlatırken tam anlatmak lazım sanki. Bunu bazı durumlarda bizim yönetimde yapıyor bu arada.Evet kimse bunu söylemek istemiyor ama bu lazin aciklamalarindan o çıkıyor, iki yüzlü davranıyor gibi dursun gs divanında ayrı konuşup bu herife ayrı konuşuyor ki hiç şaşırmam
Önceden buyukeksiyede benzer tavırları vardi
özür dilediğini hiçbir yerde duymadım.İbrahim Hacıosmanoğlu'nun her şeyi anlattığı kesin mi? Mesela tüm kaynaklar Hacıosmanoğlu'nun Özbek'ten özür dilediğini savılıkta şikayetini geri çekmesi için rica ettiğini Özbek'in kendisine seninle sorunum yok ama sen Gs başkanlık makamını tehdit ettin özrü de öyle dile dediğini söyledi mi? Bir şeyi anlatırken tam anlatmak lazım sanki. Bunu bazı durumlarda bizim yönetimde yapıyor bu arada.
Programi izleyenlerin soylemlerinide görünce bizim başkan olacak herifte sıkıntılı ki hiç şaşırmam yani perde arkasında farklı konuşuyor olabilir o karakterde birisi zaten yoksa bu Laz mafya çok dürüst filan demiyorum ama şu gerçek Laz dursundan sağlam bir kazık yemiş ona şahsi kizginligida var belliİbrahim Hacıosmanoğlu'nun her şeyi anlattığı kesin mi? Mesela tüm kaynaklar Hacıosmanoğlu'nun Özbek'ten özür dilediğini savılıkta şikayetini geri çekmesi için rica ettiğini Özbek'in kendisine seninle sorunum yok ama sen Gs başkanlık makamını tehdit ettin özrü de öyle dile dediğini söyledi mi? Bir şeyi anlatırken tam anlatmak lazım sanki. Bunu bazı durumlarda bizim yönetimde yapıyor bu arada.
Haluk Yürekli, Seten, Ersin Düzen onların programlarında bir kaç kere anlatıldı bu. Kapalı kapılar ardında kendisi Özbek'ten özür dilemiş ve şikayeti çekmesini istemiş hatta bir kez savcılıkta olmuş bu konuyu kapatın diye. Özbek'te benim sorunum yok ama GS başkanlık makamına yapılmış bir şey demiş.özür dilediğini hiçbir yerde duymadım.
Özbek her şeyi doğru diyemeyiz dediğin gibi o ayrı bir mesele. Lakin benim dediğim olayı bir çok kaynak söyledi sadece 1 taraftan anlatına bir şey değil. Birinde savcının odasında falan demişti hatta Haluk Yürekli. Bırak Dursun Özbek'i, Elmas veya GS tarihinde hiç sevmediğim bir adam olsa bile onlara karşı konuşsa bile Hacıosman'la karşı cephede olurum. Bu güne kadar benim gördüğüm Tff başkanları arasında en nefret ettiğim şahsiyet budur.Programi izleyenlerin soylemlerinide görünce bizim başkan olacak herifte sıkıntılı ki hiç şaşırmam yani perde arkasında farklı konuşuyor olabilir o karakterde birisi zaten yoksa bu Laz mafya çok dürüst filan demiyorum ama şu gerçek Laz dursundan sağlam bir kazık yemiş ona şahsi kizginligida var belli