TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

ilk 6 ay anne sütü çok önemli

Zaten onla alakalı birşey demedim. Ben neden en azından haberiniz olmuyor da gidip buna oy veriyorsunuz diyorum. Bu ülkede bunların tezgahını biz zaten bozamayız, ayakta uyumayın bari savunma pozisyonunu önceden alın diyorum. Dursun ve yönetimi her konuda ayakta uyuyor
Ben Dursun'un TV'ye zoraki ciktigini dusunuyorum. Ne Metin, ne Ibraam ne de basin sozcusu diye tuttuklari Eray ucunu toplasan bir adam etmiyor iste.

Yalı veledi iyi kafalamış bu malı saçma salak konuşuyo. Ulan salak herif başkan dedi ki Tff başkanı fenerlilerle aynı ağzı konuşuyo sen söylediklerinle bunu ispatladın bu nasıl bir mallık?

Bu hacıibram evladını inim inim inletmeyen Galatasaray başkanıyım demesin kendisine.

Ben Dursun'un TV'ye zoraki ciktigini dusunuyorum. Ne Metin, ne Ibraam ne de basin sozcusu diye tuttuklari Eray ucunu toplasan bir adam etmiyor iste.
Bizim acilen ağzı laf yapan bir basın sözcüsü bulmamız lazım. Ali naci küçük bile inanılmaz saplıyor bu yapı çocuklarına

Yayıncı kurulus derken bein’den bahsetmedik diyor hahahaha

Daha önce üç takım İstanbul'da aynı anda oynadı, neden Galatasaray maçı ertelenip yeniden aynı anda oynanmadı?

Fenerbahçe ağzıyla konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu: "Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanda aynı saatte oynuyor. Beşiktaş dönüyor deplasmana gidiyor. Fenerbahçe maçı Perşembe başlıyor, Cuma bitiyor.

'Spor Şube müdürü; iki maçın oynanmasını istemiyoruz' dedi.

Galatasaray Genel Sekreteri ile defalarca konuştuk. 'Salı oynayalım' dediler, yayıncı kuruluş olarak sadece beIN'den bahsetmiyoruz ki...

Etik olarak Turkuaz Medya ile sözleşmemiz var, izlenme oranımız düşüyor."

Lavuk diye bir kelime var ya, karşılığı tam bu herif.

Bunun federasyon başkanı olduğu ülkeden hiçbir cacık olmaz.
Karşı taraftaki namusuzların neden sesi çıkmıyor bu şerefsize çünkü şerefsiz hakemlerle yürüyorlar.Onlarda bal gibi biliyorlar aksi olsa zaten neler olur neler.Varsa yoksa yapı sadece Galatasaray kollanıyor algısı yapıyor namussuzlar.

Eyüpsporun hakkın yendi demek için katıksız olman lazım.Ulan şerefsiz sene başından beri alehimize verilen çoğu penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.Nerede lan bu hakemler.Ne yaptınız ne ceza verdiniz.Namussuzlara göz göre göre verilen skandal penaltılar karşsında ne aksiyon aldınız.O hakemlere ne ceza verdiniz.Ulan tüm bunlar olurken insan konuşmaya utanır..
Ama yok işte arkadaş zamanına çatır çatır konuşacak bunları rezil edecek adam yok başımızda.Çıldırmamak elde değil.

Sende acur gibi paraya karşı güce karşı o bahsettiğin ruh varya ruh o ruhunu satarsın.
Ama Galatasaray senin hayal bile edemeyeceğin kadar büyük şerefli bir klüpdür.Bu söylediklerini sana yedirir.

Geri
Üst Alt