Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.209
- 66.320
- 4.843
Zaten hep korkağın tekiydi. Zerre sevmediğim bir herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Dursun'un TV'ye zoraki ciktigini dusunuyorum. Ne Metin, ne Ibraam ne de basin sozcusu diye tuttuklari Eray ucunu toplasan bir adam etmiyor iste.Zaten onla alakalı birşey demedim. Ben neden en azından haberiniz olmuyor da gidip buna oy veriyorsunuz diyorum. Bu ülkede bunların tezgahını biz zaten bozamayız, ayakta uyumayın bari savunma pozisyonunu önceden alın diyorum. Dursun ve yönetimi her konuda ayakta uyuyor
Bizim acilen ağzı laf yapan bir basın sözcüsü bulmamız lazım. Ali naci küçük bile inanılmaz saplıyor bu yapı çocuklarınaBen Dursun'un TV'ye zoraki ciktigini dusunuyorum. Ne Metin, ne Ibraam ne de basin sozcusu diye tuttuklari Eray ucunu toplasan bir adam etmiyor iste.
Resmi açıklama geliyor birazdan
Senin gözünü ilikliyeyim gibi bi cevap vermeliler.Ağır bir açıklama gelmeyecekse hiç konuşmasınlar. Bu adama anlayacağı dilde bir cevap verilmeli
Başka yayıncı kuruluş mu var? Bein'in haberi var mı bundan? Kaça sattın da şerefini bu kadar ayaklar altına aldın?Yayıncı kurulus derken bein’den bahsetmedik diyor hahahaha
@Aras Şimşek renktaşımınki çok daha mantıklıSenin gözünü ilikliyeyim gibi bi cevap vermeliler.