TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Bu açıklamaları ile artık medya önünde de her şey netleşti. Ali Şansalan deniyor susuyor. Gs'ye cevap veriyor, Fb yapı dediğinde susuyor. Fb'li yönetici ile aynı açıklamaları yapıyor kağıttan. Fb ağzı ile konuştuğunu bu gün herkese net şekilde gösterdiği ve Fb'nin tasmalısı olduğunu herkese gösterdiği için kendisine teşekkür etmek lazım. Resmi siteden " Tff başkanı bu günkü açıklamaları ile aleni şekilde rakibimizin ağzıyla konuştuğunu ve onların himayesi altına girdiğini, tarafsız olmadığını gösterdiği için kendisine teşekkür ederiz." tarzı bir açıklama yapılsa yeter artık bana göre.

Tamamdir bu adam bize resmen savas ilan etti.

Simdi bunlar bizi saha disi olaylara dogru cekiyor. Cok akilli ve dikkatli olmak lazim.

Taraftarlar birlesip tff yi basmazsa bir bok olmaz malesef. Istedikleri gibi at kostururlar. Gözlerini korkutmak lazim, belki böylece erdogan olaya el atar iç savaṣ falan çikacak diye

Galatasaray boşuna Çin ile temasa geçmedi. Arkada büyük savaş dönüyor.

Nedense bunlar böyle konuştukça bizim şampiyonluğumuza olan inancım daha da artıyor. :)

Bu camiayı birbirine kenetleyip ortak hedef oluşturduğunda önünde kimsenin duramadığını yıllardır öğrenemediler
Ağır beyinsiz bunlar, böyle yaparak bizi kenetlediklerini daha da fanatikleştirdiklerini hala anlayamadı mallar

okan buruga düsmanlık yapanlar umarım kenetlenir bundan sonra

Tamamdir bu adam bize resmen savas ilan etti.

Simdi bunlar bizi saha disi olaylara dogru cekiyor. Cok akilli ve dikkatli olmak lazim.
Konuşmaya karşıydım ama yönetimden biri her hafta bi yerde konuşmalı

Okan hoca maç sonlarında bile girmesin bu işlere, topçular zaten etkilenmez. Genelde bu ortam bize çok yarıyor, motive ediyor

Konuşmaya karşıydım ama yönetimden biri her hafta bi yerde konuşmalı

Okan hoca maç sonlarında bile girmesin bu işlere, topçular zaten etkilenmez. Genelde bu ortam bize çok yarıyor, motive ediyor
Aynen öyle topçular ve hoca sahaya odaklanıp bu itneleri camiaya ve yönetime bıraksınlar

İçim çok rahatladı vallahi

Dün acur bugün bu herif acayip kozlar verdi elimize

Şimdi yapmamız gereken, zamanı geldiğinde bu açıklamaları gündeme getirip lafı gediğine koymak olmalı

Sakin olunmalı ve sakin dille kudurtmalıyız

Geri
Üst Alt