Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.196
- 6.834
- 2.323
Ligi bitirir bunlar, fb yi de şampiyon ilan ederler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hafta ara diye duydum. Ama fb gs maçı ile başlatırlarsa saçmalık olur, en büyük cezayı biz yemiş oluruz. Ocak ayına ertelenir umarım.Işimize geldi. 1 hafta ara olur en fazla
Deprem oldu 1-2 hafta ertelediler
Niye en buyuk cezayi biz yemis oluyoruz yav? Herkes demiyormuydu toreyra boey falan yorgun diye. Mis gibi dinlenmis cikariz maca febeye cakar geceriz iste2 hafta ara diye duydum. Ama fb gs maçı ile başlatırlarsa saçmalık olur, en büyük cezayı biz yemiş oluruz. Ocak ayına ertelenir umarım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera cezalı oluyor fb msçındaNiye en buyuk cezayi biz yemis oluyoruz yav? Herkes demiyormuydu toreyra boey falan yorgun diye. Mis gibi dinlenmis cikariz maca febeye cakar geceriz iste
Sanmiyorum. O cezasini sivas macinda ceker. Yok öyleMuslera cezalı oluyor fb msçında
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay yeniyken, sıcağı sıcağına bunu dediğimde abartma falan dememiş miydin?
Erteleme maçları ileri tarihte boş zamanlarda olur normalde. Ama bu ülke normal değil.ligler kaldigi yerden devam eder yav
bu sekilde acayip sacma olur
.Sanmiyorum. O cezasini sivas macinda ceker. Yok öyle
Aynı maçtan bahsediyor bu cümlede. Cezalı kişi ertelenen maçta cezasını çeker. Ertelenmesi bir şeyi değiştirmez diyor.