TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti

Göksel kötünun iyisi ama es kaza servet veya iblis atanirsa geçmiş olsun boşuna futbol takımına yatirima hiç gerek yok tüpçü Nihat filan mumla aranir

Güney Marmara'ya elektrik dağıtımı yapan uludağ elektriğide sattığı söyleniyordu tam bilmiyorum. belki yavaştan gitmeye hazırlanıyordur.

Kriterlere bakalım
- Holding sahibi olmalı
- İktidara yakın olmalı
- Bir futbol külübünde geçmişi olmalı
- İktidara çok yakın olmalı
- Atanmalara müsait olmalı
- İktidara bir hayli yakın olmalı

Adil Konukoğlu başkan

sonunda yabancı sınırı denilen garabetten kurtuluyoruz. torrent hocamın liderliğinde seneye şampiyonluğa yürüyebiliriz.

Güney Marmara'ya elektrik dağıtımı yapan uludağ elektriğide sattığı söyleniyordu tam bilmiyorum. belki yavaştan gitmeye hazırlanıyordur.
olabilir. londrada yatırım yapıyor diye haber çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. zaten elmasa bu işi bana yüklediler diye dert yanmış, belliki tff başkanlığından kurtulmak için fırsat kolluyordu

İnşaatçılar inşaat dışındaki işleri beceremiyor diyebilir miyiz

Servet Yardımcı denilen şerefsiz gitmeden TFF düzelmez.

Abdurrahim ve ya Dursun olsa iyi olur. Bir denge unsuru olur. Yıllardır fb'li ve bjk'li başkanlarla çok haksızlığa uğradık. Abdurrahim ve Dursun olsalar uğramayız demiyorum. Ama anti Galatasaray tutumunda azalma olabilir.

Ülke futbolunun hali ne olur umurunda değil. Batirsinlar. Zaten her gelen batıracak.

Başkan Dursun
TD A. Albayrak

Yedigin, yedirdigin haklar burnundan fitil fitil gelsin
Allah seni nasil biliyorsa öyle yapsin

Servet Yardımcı gitmedikten sonra bir farkı yok.

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Berat Albayrak yeni TFF başkanı olacak.

Terim'den başkası yalan olur

İlla Terim illa Terim

Artık bu ülkede liyakat sahiplerine hak ettikleri koltukların verilmesinin zamanı geldi de geçiyor

Geri
Üst Alt