TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu, İbra Edildi

Klasik bizim ulkeye ait tiyatro. Ibra etmezlerse kulliye nin atadigi nihati ibra etmemis olacaklardi.Simdi de tv ye cikip soylendikleri adami ibra ettiler. Bu ulkenin adam olmaya baslamasi 20 sene ister en az. Diger ulkeler bu arada yerinde sayip bizi bekleyecekse harika.
Afrika kabilesinden halliceyiz cunku kravat takiyoruz toplantilarda. O da sekilsel hallicelik anlayacagin.

Klasik bizim ulkeye ait tiyatro. Ibra etmezlerse kulliye nin atadigi nihati ibra etmemis olacaklardi.Simdi de tv ye cikip soylendikleri adami ibra ettiler. Bu ulkenin adam olmaya baslamasi 20 sene ister en az. Diger ulkeler bu arada yerinde sayip bizi bekleyecekse harika.
Afrika kabilesinden halliceyiz cunku kravat takiyoruz toplantilarda. O da sekilsel hallicelik anlayacagin.
4 büyük kulübün ibra edip etmemesiyle bir şey değişmiyor bu arada. 4 kulüp ibra etmiyor ama diğer hepsi ediyor. Ben yine de mesaj olarak edilmemesinin doğru olacağını düşünüyordum. Ama Fb- Gs- Ts oy kullanmadı yani çekimse kaldı. Ama ibra edilmeme daha net bir mesaj olurdu.

Burak Elmas: "TFF bizim arzu ettiğimiz iki konuda önemli bir adım attı; statü değişikliği ve yayın haklarıyla ilgili. Biz bu niyetin devam edeceğini görmek istiyoruz ve bu sebeple de TFF'nin ibrası konusunda çekimser kaldık"

Burak Elmas: "TFF bizim arzu ettiğimiz iki konuda önemli bir adım attı; statü değişikliği ve yayın haklarıyla ilgili. Biz bu niyetin devam edeceğini görmek istiyoruz ve bu sebeple de TFF'nin ibrası konusunda çekimser kaldık"
statü değişikliği yabancı sınırıyla mı alakalı?

statü değişikliği yabancı sınırıyla mı alakalı?
Bu herhalde

Spora siyaset karıştırmayın diyen saray kuklalarının götü yememiş ibrasızlığa.

Tvden asıp kestiniz herkes mest oldu. Şimdi söylediğinizin arkasında durunda görelim. Bu kadar büyük konuşup bu kadar çapsız kalırsan sezonda üzerimize daha çok basarlar. Kocaman bir hayal kırıklığı

O'nun karsisinda koskca Galatasara, Fenerbahce, Besiktas kacacak delik aramis.... vaaaah vaaaaahh... hepinize yaziklar olsun, en cok da sana yaziklar olsun GS Baskani ve temsilcileri... cekimser oy ne yahu?? Omurgali sekilde red oy kullansaniza, sinir uclarimizla oynamayin!

Reis korkusundan altınıza yapıyorsunuz koca koca adamlar. Bir gram yürek yok sizde. Zira olsaydı o kuklayı oradan devirirdiniz. Malum tv programı sonrasında da söyledim ``Sevinmeyin, asıl patronun adını korkudan anamadılar.`` diye. Kaypak herifler.
Borcun dağları aşmışken böyle radikal çıkışlar yapamazsın kulüp olarak.

Geri
Üst Alt