- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.729
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
h.osmanoğlu adaylığını ilk açıkladığında yazdım. @Keramettin TANRIVERDİ şahit.
kesinlikle böyle bir şey olacak.
her sene fb trabzon'da şampiyonluğu kaybediyordu. 2011 şampiyonluğunu ts'a tescil ettirip bu gerginliği bitirecekler.
1959 öncesi saçmalığını da kabul ettirecekler bunun karşılığında.
bu sene de fb'yi yine ittirip şamp yapmaya çalışacaklar. bizim başkan ve yönetim de öyle izleyecek işte. okan hoca, torriera, icardi, muslera falan direnecekler.
haaa genel olarak daha az gergin bir ortam olur geçen seneye göre ona hemfikirim.
ancak bu seçimi fenerbahçe kazanmıştır. ön planda "cambaza bak" yapıyorlar sadece.
biz kayrılmak istemıyoruz kemalimYa orası kesin de belki GS düsmanidir gecmiste neler yaşandı bununla unuttum
onu bilmemde işte kuşgillere hizmet edecek düzene göz yuman bir tff olmadığı sürece kendi işimizi kendimiz görürüz modu oluyor.Ya orası kesin de belki GS düsmanidir gecmiste neler yaşandı bununla unuttum
Buyukeksi anadolu devrimine uğradı elleme iyi oldu
Kerem-barış, yunus(baba samsunlu babasının ailesi de muhtemelen trabzonludur), hamsi beyinli tete etti 4.Yedeklerde de en az 2 hamsi olacak.
Beni anlamamış olman derinden üzdübiz kayrılmak istemıyoruz kemalim
Bizde hamsilerden daha çok trabzonlu vardır cidden :dKerem-barış, yunus(baba samsunlu babasının ailesi de muhtemelen trabzonludur), hamsi beyinli tete etti 4.
Yusuf demir ve, Halil ile 6 oluyor.
Ali'nin yancısı İstanbulspor başkanının yardımcısı Bayram Saral da Hacıosman'ın listesindeymiş. Başkanda sıkıntı yok da yönetimi fbli dolu
Kendi duruşlari yok çünkü.Rezalet oy sayisi.134 - İbrahim Hacıosmanoğlu
129 - Mehmet Büyükekşi
Türk futbol tarihinin en rezil sezonlarından birinin, belki de en rezil TFF'nin aldığı oya bak.