TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Sabah, geçen sene futbolu terör eden yapının bir numaralı yöneticisi, takımların arabistanda maç yapma sebebi olan adamı da yönetime almak istemiş. Sence bu şahıs neyin cezasını çekti.
Daha 4 ay önce trabzonda adam dövüldü bu ülkede birinci sebebi de bu adamdı.
Doğrudur ama dediğim gibi iki tarafa da oynamali mecbur

Olması gereken oldu. Galatasaraylılar olarak istediğimiz oldu ve İbrahim Hacıosmanoğlu kazandı şükürler olsun. Türk futbolunu, futboldan anlayan insanlar yönetecek şükürler olsun 20240718_183027.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2sini de yapmayacaklar

Hatta 2011 sampiyonlugu 5 yildiz sacmaligindan daha yuksek ihtimal bence o da cok zor olmasina ragmen

Fbyi kollama falan da asla olamaz, son 2 senede nasil bokunu cikardiklarini biliyoruz hepimiz daha kotu ne olabilir yani

Hacının derdi azizle, aliyle arasında bir problem olacağını düşünmüyorum. Koç ailesi ile bir bağlantısı olmayacak bu adamların.
Yada sürtüşmede çıkıp laf edebilecek, hayır diyecek öyle mi

Şaka mı? Aziz’in kankası Mecnun adamın yardımcısı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sabah, geçen sene futbolu terör eden yapının bir numaralı yöneticisi, takımların arabistanda maç yapma sebebi olan adamı da yönetime almak istemiş. Sence bu şahıs neyin cezasını çekti.
Daha 4 ay önce trabzonda adam dövüldü bu ülkede birinci sebebi de bu adamdı.
Kim o almak istediği adam reis, hatırlayamadım

Servet Yardımcı getiriyorum derken Hacıosmanoğlu 🤣

Ne yalan söyleyim şaşırdım seçim kazanmasını ama bizim için daha iyi oldu sanki yine de fenere yanlayan demeçleri ve yönetim kurulundaki fener yandaşları düşündürmüyor değil

Geri
Üst Alt