Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
BAY 60 Milyon oldu o zamanYabanci sayisi degisiyor
İlk 11de 4 laz oynatmak mecburi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY 60 Milyon oldu o zamanYabanci sayisi degisiyor
Doğrudur ama dediğim gibi iki tarafa da oynamali mecburSabah, geçen sene futbolu terör eden yapının bir numaralı yöneticisi, takımların arabistanda maç yapma sebebi olan adamı da yönetime almak istemiş. Sence bu şahıs neyin cezasını çekti.
Daha 4 ay önce trabzonda adam dövüldü bu ülkede birinci sebebi de bu adamdı.
Yedeklerde de en az 2 hamsi olacak.Yabanci sayisi degisiyor
2sini de yapmayacaklar
Hatta 2011 sampiyonlugu 5 yildiz sacmaligindan daha yuksek ihtimal bence o da cok zor olmasina ragmen
Fbyi kollama falan da asla olamaz, son 2 senede nasil bokunu cikardiklarini biliyoruz hepimiz daha kotu ne olabilir yani
Hacının derdi azizle, aliyle arasında bir problem olacağını düşünmüyorum. Koç ailesi ile bir bağlantısı olmayacak bu adamların.
Yada sürtüşmede çıkıp laf edebilecek, hayır diyecek öyle mi
Tamam kardeşimibrahim beyi yakından yaklaşık 10 sene önce ataşehir ka'hve de görmüştüm, o meşhur beyaz rangeyle geldi indi mekana 10 sn sert bi bakış attı geri binip gitmişti
Kim o almak istediği adam reis, hatırlayamadımSabah, geçen sene futbolu terör eden yapının bir numaralı yöneticisi, takımların arabistanda maç yapma sebebi olan adamı da yönetime almak istemiş. Sence bu şahıs neyin cezasını çekti.
Daha 4 ay önce trabzonda adam dövüldü bu ülkede birinci sebebi de bu adamdı.
Öyle biri olsa 2. başkanı Mecnun olmazdı. Bu adam Fb'yi şampiyon yapmak için her şeyi yapar gibi geliyor bana parayı görünce.
Bizim için iyi mi kötü mü oldu
Ts önce topçu alsın5 yıl üst üste ts şampiyonluğuna okim sanırım ya
Bir de Sedat Peker'in kardeşi ile Mecnun'un kardeşi evli..mecnun = aziz'in kankası yanlız.