TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

biz bunları önceden söyledik
yazdık
Osmanlı'da şehzadelere yemek yerken kaşık verilmezmiş.

Ekmeği yemeğe bana bana yemeleri istenirmiş.

Şehzadelerde de ekmeği yemeğe onlarca kez banmaktan, el bileği ile dirsek arasında müthiş bir kas kütlesi oluşurmuş.

İşte o kasa ne denirmiş biliyor musun?

"Osmanlı ban kası"

:/

yönetim "yabancı kuralı değişikliği için bekliyoruz trasnferlerde" açıklamsı falan sallanır yakında.

yönetim "yabancı kuralı değişikliği için bekliyoruz trasnferlerde" açıklamsı falan sallanır yakında.
Eğer o gs düşmanı herif cekilmeseydi kursl degisecekti zaten fenerin 18 yabancısı var diyorlar lakin buyukeksi garantiledigi için dikkat edin fener bana göre mou dan bağımsız yerli oyuncu toplamaya başladı, oguz ve cenki almaları da belli etti zaten

Eğer o gs düşmanı herif cekilmeseydi kursl degisecekti zaten fenerin 18 yabancısı var diyorlar lakin buyukeksi garantiledigi için dikkat edin fener bana göre mou dan bağımsız yerli oyuncu toplamaya başladı, oguz ve cenki almaları da belli etti zaten
+ çağlar.

İbrahim gelsin. Ne bize ne başkasına eyvAllahı olmaz. Ama Servet denilen KOÇ yalaması başkan olur.

büyükekşi seçilecek gene . onlarca laf edilen adamı fenere daha çok yarar diye gene seçecekler.

buda neden türk futbolunda bi halt olmazın cevabı gibi bir şey olacak.

bu hacıosman metrosu mecnun ile falan 2011 kupasını nasıl almayı planlıyor 4-3 lük tarlalı tapeli maç şike değil mi diyecek

İbrahim gelsin. Ne bize ne başkasına eyvAllahı olmaz. Ama Servet denilen KOÇ yalaması başkan olur.
Alikoç’a söz geçiremez değneğini bize kaldırır o da yine. Listesine bakınca anlaşılıyor ne olacağı.

Bu Hacosman'da son söylemleri ile pek güven vermedi. Büyükekşi'ye benzeyebilir baskılarla. Sevgi iklimi, hekese mavi boncuk dağıtma hiç işe yaramıyor bu ülkede. Insanımız demir yumruk seviyor malesef.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt