TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Bizde konuşmayı bilen bir tane bile yönetici yok ,halbuki feneri tam köşeyi sıkıştırma zamanı buyukeksiden gelin kurtulalım İbrahimi seçelim deseler bile yeter

ananas konuşacakmış kongrede

bakalım ne tona çıkacak - kendi kongresindeki şak şakçı kitle olmayınca karşısında ne tonlara çıkacak

gerçek şampiyon bizdik ama başkası yapıldı falan mı diyecek mesela

ananas konuşacakmış kongrede

bakalım ne tona çıkacak - kendi kongresindeki şak şakçı kitle olmayınca karşısında ne tonlara çıkacak

gerçek şampiyon bizdik ama başkası yapıldı falan mı diyecek mesela
Tüm anadolu onun şakşakcisi nasil yok şakşakcisi orada? En delileri en para düşkünleri orada asıl

Ne korkak herifler bunlar yav. Nasıl bu kadar zengin olduklarının kanıtı da bu söyledikleri kelimeler olsa gerek. Yanar dönerlikten başka yaptıkları şey yok. Kardeşim bir şey söyleceksen ya tam söyle, ya da hiç söyleme. Hem şöyle böyle deyip hem de vay efendim bu işe el atılıp temizlensin diyebiliyorsan senin kafanı müzeye kaldırmak lazım.

İngiltere modeli gibi kulüpler toplanıp ortak şirket kurmalı.

şahıs olarak değil ekip olarak bakmak lazım. kim gelirse gelsin koç ve acun tüm sezon kayıkçı hikayesinde olduğu gibi vermese de verdi diyecekler. yani hangi isim seçilirse seçilsin baskı altında kalaca ve ezilecekler. bu algı sonunda da fb lehine kararlar vermek zorunda kalacaklar. tıpkı geçen yıl ekşi'nin aslında fb'ye çalışması fakat şuan bakıldığında sanki adam bütün sezon bizi taşımış gibi gösterilmesi gibi.

bizim için hangisinin ekibinde bizim hakkımızı savunacak güvenilir şahıslar var o önemli.

yoksa, ekşi zaten rte yalakası.
diğeri de zamanında kupayı almaya geliyorum diyip, allah benim ömrümden alsın rte'ye versin diyen biri. hiç bir farkları yok bu konuda. emir kulları.

Bunların iki yüzlülüğü mide bulandırıcı. Ali Koç burada isteyen varsa Eksi'nin tekrar seçilmesini en az onun kadar istemiyorsa hiçbir şey bilmiyoruz. Ulan babanızın çiftliği gibi takiliyorsunuz, hissiyatla penaltı alıyorsunuz, size çalınan rakibinize calinmiyor ona rağmen şampiyon olamıyorsunuz diye bu adamlara salliyorsunuz. Zaten aynı saftasiniz niye daha fazla kayirmiyor diye ağlıyorlar resmen, koca sezon Fenerin mağdur edildiği, maçın kaderini olumsuz etkilediği bir maç var mı mesela bu sezon?

Bizden tanıdık kimse yok gibi

📄TFF başkan adayı Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi:

- Mustafa Eröğüt
- Alkın Kalkavan
- Yalçın Orhan
- Müslüm Özmen
- Hamit Altıntop
- Ali Düşmez
- Volkan Can
- Ruşen Çetin
- Haluk Kalyoncu
- Ramazan Üçdan
- Şafak Müderrisgil
- Talat Papatya
- Yunus Egemenoğlu
- Veysel Bilen

Yedekler:

- Fuat Guguloğlu
- İbrahim Şafak Sağlam
- Cengiz Erdem
- Ömer Serdar
- Özer Kuzu
- Osman Özdemir
- Habil Yazıcı
- Abdullah Altınkum
- Süleyman Kocasert
- Rıza Kasapoğlu
- Şevket Çelik
- Taha Güvendi
- Remzi Ay
- Veysi Duyan

TFF başına gelecek adam ipadden text okumaz ya ...

Euro'ya ERO diyor

Bizden tanıdık kimse yok gibi

📄TFF başkan adayı Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi:

- Mustafa Eröğüt
- Alkın Kalkavan
- Yalçın Orhan
- Müslüm Özmen
- Hamit Altıntop
- Ali Düşmez
- Volkan Can
- Ruşen Çetin
- Haluk Kalyoncu
- Ramazan Üçdan
- Şafak Müderrisgil
- Talat Papatya
- Yunus Egemenoğlu
- Veysel Bilen

Yedekler:

- Fuat Guguloğlu
- İbrahim Şafak Sağlam
- Cengiz Erdem
- Ömer Serdar
- Özer Kuzu
- Osman Özdemir
- Habil Yazıcı
- Abdullah Altınkum
- Süleyman Kocasert
- Rıza Kasapoğlu
- Şevket Çelik
- Taha Güvendi
- Remzi Ay
- Veysi Duyan
Altta bir haber var. Yusuf Günay harici diğerleri yönetimde.

Başkan Büyükekşi, Galatasaray üyesi​

Mehmet Büyükekşi'nin yeni TFF Yönetim Kurulu'nda en çok Galatasaraylı kimliğiyle bilinen isimler yer aldı. Gaziantep FK Başkanlığı yapsa da kendisi de bir Galatasaray üyesi olan Büyükekşi gibi önceki dönem de yönetimde olan Müslüm Özmen de Gaziantep'te yöneticilik yapsa da Galatasaraylı olarak da biliniyor.

TFF yönetimirde toplam 6 Galatasaraylı var​

Yeni dönemde de devam eden Yusuf Günay, daha önce Galatasaray yönetiminde bulundu. Hamit Altıntop da Galatasaray'da forma giydi. TFF'deki bir diğer Galatasaraylı isim de Alkın Kalkavan oldu. TFF'nin tek kadın yöneticisi Şafak Müderrisgil'in de Galatasaray taraftarı olduğu öğrenildi. Böylece 15 kişilik yeni yönetimde toplam 6 sarı kırmızılı isim yer aldı.

asdasdasd.jpeg

kulaklılar kim acaba

hasan bizimkinin yanında - öbür tarafında Y.Koç yok.

İki sene bir şeyleri idare edecek birini seçecekler değişen bir şey olmayacak. Yine Şikeciler kollanacak çünkü olay kişiler değil ali koç.

Geri
Üst Alt