- 3 Temmuz 2012
- 133.912
- 80.760
- 5.198
Bu secim nasıl oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden kazandığı paralar zehir zıkkım olur bir tarafından çıkar inşallah.Arat eski basketbolcu boyu normal. Hatta bizde bile oynamış eskiden.
Bu ortamda açıklama yapmalarındansa yapmamalarını tercih ederim.Bizimkilerden ses olmadığına göre bir nane yiyecekler gibi
İşte Dursun'un Büyükekşi'ye destek veya açık oy varsa oy verme gibi bir saçmalık yapmasından korkuyorumBu ortamda açıklama yapmalarındansa yapmamalarını tercih ederim.
"hayırlı olsun yeni sezon - kolay gelsin"Bu ortamda açıklama yapmalarındansa yapmamalarını tercih ederim.
açık oy olduğunu sanmıyrum ya - hiç hatırlamıyorum şu takım bu adama oy verdi etti kafasını.İşte Dursun'un Büyükekşi'ye destek veya açık oy varsa oy verme gibi bir saçmalık yapmasından korkuyorum
5 aydır yeni cümle kuramıyor he ..Ali Koç: "Son 10 yıllık tabloya baktığımızda Fenerbahçe en tepededir ve kupası olmayan tek takımdır ilk 5’te. Bu hiçbir sportif mantıkla anlatılamaz. Bu Fetö’nün hala futbolun içinde olduğunu bize göstermektedir. Fetö bitmiş olsaydı en azından şampiyonluk görmüş olurduk!"
açık oy olduğunu sanmıyrum ya - hiç hatırlamıyorum şu takım bu adama oy verdi etti kafasını.
bu arada ben iki adayın olduğu bir TFF seçimi en son ne zaman oldu hatırlamıyorum he .
Bence tam tersi.Jk ve fb boş oy atarsa bizimkiler de öyle atmalı
YALAN son 10 yıldır en tepede falan değiller hatta son 5 yılda da tepede falan değiller manipüle etmeye çalışyor.Ali Koç: "Son 10 yıllık tabloya baktığımızda Fenerbahçe en tepededir ve kupası olmayan tek takımdır ilk 5’te. Bu hiçbir sportif mantıkla anlatılamaz. Bu Fetö’nün hala futbolun içinde olduğunu bize göstermektedir. Fetö bitmiş olsaydı en azından şampiyonluk görmüş olurduk!"
Ekli dosyayı görüntüle 253108
Büyükekşiye vermesinler de naparlarsa yapsınlarBence tam tersi.
Biz mevcut düzenden memnun değildik, o yüzden sözümüzün arkasındayız, değişim istiyoruz deyip Hacıosmana atmalıyız.
O kadar ağladınız gitsinler diye o zaman neden değişim için oy vermiyorsunuz deyip lafı da geçirmeliyiz karaktersizlere..