TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Ali Koçun kudurması gayet normal 1 yıl boyunca servet yardımcının alt yapısını hazırladı o kadar başbaşa yemekler yendi listesi tamamen bjk-fb karması olacak şekilde oluşturuldu Uefada çok öenmli bir misyonu var gibi algılar yapıldı. Milli takım başarılı olup merih olayında servet yardımcının vasıfsızlığı ortaya çıkınca bütün planlar suya düştü. Denemekten vazgeçmeyecektir yardımcı ayarında yeni bir köpek arayışına şimdiden başlamıştır.

Bizim beceri noksanları ( başka şey yazacam da adminler ceza verme yarışına giriyor nedense hakaret olmadığı halde ) konuşmayacak mı?

İşte Dursun'un Büyükekşi'ye destek veya açık oy varsa oy verme gibi bir saçmalık yapmasından korkuyorum
açık oy olduğunu sanmıyrum ya - hiç hatırlamıyorum şu takım bu adama oy verdi etti kafasını.

bu arada ben iki adayın olduğu bir TFF seçimi en son ne zaman oldu hatırlamıyorum he .

Ali Koç: "Son 10 yıllık tabloya baktığımızda Fenerbahçe en tepededir ve kupası olmayan tek takımdır ilk 5’te. Bu hiçbir sportif mantıkla anlatılamaz. Bu Fetö’nün hala futbolun içinde olduğunu bize göstermektedir. Fetö bitmiş olsaydı en azından şampiyonluk görmüş olurduk!"

5713cc8c-54f8-4f06-ac85-95c28deee73d_text.gif

Ali Koç: "Son 10 yıllık tabloya baktığımızda Fenerbahçe en tepededir ve kupası olmayan tek takımdır ilk 5’te. Bu hiçbir sportif mantıkla anlatılamaz. Bu Fetö’nün hala futbolun içinde olduğunu bize göstermektedir. Fetö bitmiş olsaydı en azından şampiyonluk görmüş olurduk!"
5 aydır yeni cümle kuramıyor he ..

ne oldu special one bile şampiyonluk sana getiremediğindeki konuşmanın hazırlıkları mı ...

Son düzenleme:
açık oy olduğunu sanmıyrum ya - hiç hatırlamıyorum şu takım bu adama oy verdi etti kafasını.

bu arada ben iki adayın olduğu bir TFF seçimi en son ne zaman oldu hatırlamıyorum he .

Divan seçimi açıkmış gizli oya almaya çalışmışlar

Bu arada bu haci bilmem ne oglu baya sinsi bir tip aciklamalari da cok politik ve tutarsiz listesi de sacma sapan. Buyukeksi devam, en az ne oldugu ne olmadigi belli.

Jk ve fb boş oy atarsa bizimkiler de öyle atmalı
Bence tam tersi.
Biz mevcut düzenden memnun değildik, o yüzden sözümüzün arkasındayız, değişim istiyoruz deyip Hacıosmana atmalıyız.

O kadar ağladınız gitsinler diye o zaman neden değişim için oy vermiyorsunuz deyip lafı da geçirmeliyiz karaktersizlere..

Ekli dosyayı görüntüle 253108
YALAN son 10 yıldır en tepede falan değiller hatta son 5 yılda da tepede falan değiller manipüle etmeye çalışyor.

Madem büyükeksiyi istemiyonuz hacıya atın diye fblileri haraslamalıyız

Al birini vur ötekine bir seçim. Hacıosman kazanırsa ki sanmıyorum, onun tutarsızlıkları da kaosu büyütür. Dün hakemi soyunma odasına kilitleyen adam bugün hakemlerin dağ gibi arkasında duracağız diyor. Başkan olursan ve biri de tutup hakemi odaya kapatırsa ne diyeceksin.. Çok tutarlı görmüyorum. Büyükekşi de seçilirse dozu arttırarak fenere çalışmaya devam edecektir. Bunun pazarlığı çoktan yapılmıştır. Herkes salağa yatıyor ama işin içinde iş var bence

Bence tam tersi.
Biz mevcut düzenden memnun değildik, o yüzden sözümüzün arkasındayız, değişim istiyoruz deyip Hacıosmana atmalıyız.

O kadar ağladınız gitsinler diye o zaman neden değişim için oy vermiyorsunuz deyip lafı da geçirmeliyiz karaktersizlere..
Büyükekşiye vermesinler de naparlarsa yapsınlar

Geri
Üst Alt