TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Kime atarsak atalım. Açıklama olarak Büyükekşi'ye destek verilmemeli
o konuda %100

şu geçtiğimiz sezon 10 15 hafta öncesinden kopmamız lazımken burnumuzdan geldi - gerginlik seviyesi hiç düşmedi.

cezalar vs saçmasapandı.

büyükekşi devam etmemeli.

Uefa yetkilileei tff secimlere mudahale ederse reis o yetkilileri tr disina cikarmaz rahip brunson krizi vol2 olur :d

Koç hıyarı rüşvet var demiş, yarın bizi şampiyon yapmayacakları öylesine söyledim gibi diye döner muhtemelen

Koç hıyarı rüşvet var demiş, yarın bizi şampiyon yapmayacakları öylesine söyledim gibi diye döner muhtemelen
valla - madem üyeler orda - söz hakkın var - çık canlıda bütün bu dediklerini parmak göstererek söyle ...

türkiyedeki ortam inanılmaz lafı atan hiç kanıt göstermek zorunda olmuyor - saçmasapan bir şey şu.

Hüseyin Yücel: "Geçen seneki olaylar olursa, çok tepki veririz. Geçen seneki gibi bir takım varmış gibi davranılırsa, gerekeni yaparız. Köprüden önce son çıkış, bu seçim bu yüzden çok önemli." [Habertürk]

Hasan Arat: "En kilit konu şeffaflıktır, şeffaflık devam etmezse biz kamuoyu ile her sıkıntımızı paylaşırız. MHK çok önemlidir, VAR hakemleri yabancı hakemler geldikten sonra daha farklı oldular. Biz zaman zaman yabancı hakem denenmesini de destekliyoruz."

Hüseyin Yücel: "Geçen seneki olaylar olursa, çok tepki veririz. Geçen seneki gibi bir takım varmış gibi davranılırsa, gerekeni yaparız. Köprüden önce son çıkış, bu seçim bu yüzden çok önemli." [Habertürk]
Clown2.gif
"GrEkEni Yaparİk"

Göndermeden lisans çıkarılamaz olayı geri gelmeli
bu zaten yok mu ? yani lisans çıkarmıyorsun ama cezai para ödüyorsun her fazla adam için sanki ...

daha eski bir şeyi mi hatırlıyorum emin değilim ama.

Geri
Üst Alt