TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Ali Koç secimi kabul etmiyor

İşler onun istediği gibi gitmiyor sanırım

Ali Koç: "Biz hakkımızı en üst mertebede arayacağız. UEFA'dan bugün en üst yetkililer burada. İnşallah benim yapacağım konuşmayı dikkatle dinleyecekler. Bu böyle gitmeyecek. Bu sistem er ya da geç değişecek."
"Bizi şampiyon yapın yoksa uğraşarım "

Türk futbolunun değişmesini istiyorsan şikeci kulübün kapatılması gerekir bilemedin 2 alt lige gidip tertemiz olup gelmesi

Ali Koç: "Bugün burada birini seçtirmek için delegelere baskı yapılmaktadır. Bugün özelinde değil ama imza toplama sürecinde ne yazık ki siyasetçi olsun, devlet olsun kulüplere telkinlerde bulunmuştur. Dolayısıyla bu bir seçim değil, 'seçin'dir. Biz kimseyi desteklemiyoruz. Boş oy kullanacağız."

Devlet yeni başkanı oylamadan önce belirtmiş diyor

Yüksel Yıldırım: "Bazı kulüpler dik durdu, Fenerbahçe gibi... Galatasaray farklı bir çizgi izledi. Bir eleştirdi, sonra geri adım attı, o işler düzelince... Beşiktaş'ın başkan seçiminden sonra onlar da daha ılıman ve yapıcı politika izledi. Anadolu takımlarında bunu göremiyorsunuz. Bir çoğu seçilirken destekli ya da aday olurken birileri tarafından önerildiği için proaktif olamıyorlar. Samsunspor olarak bizim duruşumuz var." [TRT Spor]
Koc köpegi

Ali Koç secimi kabul etmiyor

İşler onun istediği gibi gitmiyor sanırım
Buyukeksiyi desteklese gecen sene seni dogradi okadar attin tuttun diyecekler ve secilmesi halinde bu sene fedarasyona laf ederse oy verip sectiniz denilecek

Zaten diger adayi soylemeye gerek yok
Oda kendince en dogruyu yapip tarafsiz kaliyor simdi kim secilirse secilsin feryad etme hakki olacak biz oy vermedik diyecek cakal carlos

Ali Koç: "Bugün delegelerin iradesi gasp edilmiştir. Kaç kişi çıkıp bunu söyleyebilir? Bugün burada birini seçtirmek için delegelere baskı yapılmaktadır."

Doğru mu bilmiyorum. 2 saat önce paylaşılmış.

İbrahimin listesindekiler,

İbrahim Hacıosmanoğlu ekibinde Beşiktaş’ın eski CEO’su ve Passolig eski Genel müdürü Ceyhun Kazancı, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor’un eski avukatı Fuat Köktaş, İstanbulspor Asbaşkanı, TFF Eski tahkim kurulu üyesi Bayram Saral, Sanayici Nejdet Yeşilyurt, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat dönemi Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm, 3. Havalimanında işletmecilik yapan Hasan Surözü, sanayici Mevlüt Aktaş gibi isimler bulunuyor.

Büyükekşi,

İş insanı İbrahim Burkay, Eski Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Trabzonspor eski yöneticisi Yalçın Orhan, Turkon Line CEO'su Alkın Kalkavan, Eski Milli futbolcu Hamit Altıntop, Gaziantep FK eski asbaşkanlarından Müslüm Özmen, Eski futbolcu Volkan Can, Sarıyerspor eski başkanı Ali Düşmez, İş insanı Erman Kalkandelen, Konsolos Ramazan Üçdan, TUREKS Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Çetin, Acıbadem Sağlık Grubu'nda Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, ,Etkiyap’ın kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Şafak Müderrisgil, İş insanı Haluk Kalyoncu.

Yalı çocuğu da ekşi’yi destekler, Dursun da ekşi’yi destekler. Hacıosman göstermelik aday gibi duruyor. Siyaset karışmıyormuş, seçim oluyormuş görüntüsü veriyorlar.

Fenerli arkadaşlarımı görseniz bukalemuna döndüler bugüne kadar buyukeksiye sövuyorlardi şimdi kesinlikle o seçilmeli diyorlar :asd:

fener boş oy atamaz..

beğendikleri ortam olmayacaksa kötünün iyisini , ya da bjk ne tarafa gidiyorsa oraya gider.

öyle deseler bile boş oy atmayacaklar..

o zaman şu an çık git kongreden - kullanma oy .ne yapıyorsun hala orda ?

Geri
Üst Alt