- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.983
- 6.478
Ali Koç secimi kabul etmiyor
İşler onun istediği gibi gitmiyor sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bizi şampiyon yapın yoksa uğraşarım "Ali Koç: "Biz hakkımızı en üst mertebede arayacağız. UEFA'dan bugün en üst yetkililer burada. İnşallah benim yapacağım konuşmayı dikkatle dinleyecekler. Bu böyle gitmeyecek. Bu sistem er ya da geç değişecek."
boş oy vereceğiz demiş - öyle yapmayacaklarına %100 eminim. sözde böyle takılıyorlar.Ali Koç secimi kabul etmiyor
Koc köpegiYüksel Yıldırım: "Bazı kulüpler dik durdu, Fenerbahçe gibi... Galatasaray farklı bir çizgi izledi. Bir eleştirdi, sonra geri adım attı, o işler düzelince... Beşiktaş'ın başkan seçiminden sonra onlar da daha ılıman ve yapıcı politika izledi. Anadolu takımlarında bunu göremiyorsunuz. Bir çoğu seçilirken destekli ya da aday olurken birileri tarafından önerildiği için proaktif olamıyorlar. Samsunspor olarak bizim duruşumuz var." [TRT Spor]
Buyukeksiyi desteklese gecen sene seni dogradi okadar attin tuttun diyecekler ve secilmesi halinde bu sene fedarasyona laf ederse oy verip sectiniz denilecekAli Koç secimi kabul etmiyor
Ali yine taraftarını uyutma peşinde.Ali Koç: "Biz hakkımızı en üst mertebede arayacağız. UEFA'dan bugün en üst yetkililer burada. İnşallah benim yapacağım konuşmayı dikkatle dinleyecekler. Bu böyle gitmeyecek. Bu sistem er ya da geç değişecek."