TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Yalnız nasıl Fbli Nihat Özdemir TFF başkanlığı yaptı ise, Hacıosmanoğlu çok farksız olmaz. Kulüplerle takışmak istemez.
1959 öncesi yanlış bilmiyorsam Nihat Özdemir döneminde gündeme geldi komisyon oluşturdu ve tartışmalar başladı daha sonra Mehmet Büyükekşi zamanı 5. yıldızlı sahte logo kullanımı olmuştu.

Bunların alayını yok eder adamların müzesinde haksız 1 kupa var hıncını ondan alamasa bile bundan alacaktır.

Uzun adama daha yakın kazanmış mı oldu şimdi. Hacı çık açıkla bakalım.

bjknin kel tavlacı ATM si mecnun'a koştu hemen Oley moley lerde.

Beklentileri anlıyorum ama bu beklentiler hayal kırıklığı yapar. Çok radikal kararlar olacağını sanmıyorum.

134 - İbrahim Hacıosmanoğlu
129 - Mehmet Büyükekşi

Türk futbol tarihinin en rezil sezonlarından birinin, belki de en rezil TFF'nin aldığı oya bak.
itiraz mitiraz bozulmasında - kesinleşsin rahatlayalım büyükekşiden kurtulduğumuza.

Büyükekşi'nin gitmesi iyi oldu. Bana göre değişen bir şey olmayacak İbrahim güven veren biri değil en başta yönetimine baktığımızda bunu görebiliriz. Hatta Selahattin Baki'yi bile yönetime almak isteyen birinden bahsediyoruz. O yüzden sevinenler tam niye sevine anlamamakla beraber en azından yeni kaoslar göreceğiz.

Fenerlilerin joker penaltı olayını bitirecek MHK atamasını yapacaktır son 2 sezonda 30'u aşkın penaltı kazandılar bunların yarısı haksızdı artık buna dur der.

Geri
Üst Alt