TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

benim anlamadığım bir şey var

kürsüye gelip 30 Dk büyükekşiye saydıran kişi : Ali Koç
Hacıosmanoğlunun üstte çıktığı sonuca itiraz eden kişi : Ali Koç

bu ne ya :D
aziz yıldırım gelse itiraz eder ali koç. bizzat fb yönetim kurulu yönetmeli tff yi ona kalsa.

Bu Laz Ali Koç ile iyi geçinmez. Siyaset bu adam da bir yere kadardır. Ali Koç’un sürekli ağlama dönemi biter bu adam direk saplar

İlk icraat yabancı kuralının belirlenmesi olmalı, muallakta kalmamalı. Net bir kural getirilsin artık, değişmesinden gına geldi.

listesi ne bunun atsana bi
İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi:

"Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan"

Yedek Listesi: "Murat Şahin, Hüseyin Yangın, Seymen Gençtürk, Adem Doğru, Gürkan Uğur, Fazlı Çilingir, Ediz Giray , İbrahim Özbay, Metin Akyüz, Kazım Şengöçgel, Muhammet Akçay, Esma Esin, Bilal Tuğrul, Burak Akkan"

listesi ne bunun atsana bi
"Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan"

Ural aküzüm var bizden

Valla ben burda bir danışıklı dövüş görüyorum. Bunlar arka planda 2011 kupası trabzonun sizin de geçmiş şampiyonluklar sayılsın şeklinde anlaşmış olabilirler. Ali Koç ve yeni başkan.

Hiçbir şey olmaz bence Şikeciler ile ilişkileri iyi olacak ayrıca ts ye kıyaklar olur başkandan dolayı

İlk icraat yabancı kuralının belirlenmesi olmalı, muallakta kalmamalı. Net bir kural getirilsin artık, değişmesinden gına geldi.
her gelen dokunuyor o kurala böyle olmaz. yasa gibi netlestirilmeli bu konu artık. her gelen kafasına göre dizayn ediyor kuralı. kulüpler bu kurala göre transfer yapıyor. sonra kıcımızda patlıyor hepsi. her kulüp için gecerli bu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi:

Yedek Listesi: "Murat Şahin, Hüseyin Yangın, Seymen Gençtürk, Adem Doğru, Gürkan Uğur, Fazlı Çilingir, Ediz Giray , İbrahim Özbay, Metin Akyüz, Kazım Şengöçgel, Muhammet Akçay, Esma Esin, Bilal Tuğrul, Burak Akkan"
ural aküzüm :tbr::tbr::tbr:

Hamsiler 2011 kupası geliyor diye seviniyorlar ama boşa gürültü. O karar siyasi kardeşim siyasi. Bu İH bu konuda hiçbir şey yapamaz bu 1. İnşallah objektif ayağına şu haram şampiyonlukları vermek için çalışma yapma gafletine düşmez 2.

Geri
Üst Alt