- 3 Temmuz 2012
- 133.878
- 80.753
- 5.198
bunlar başka salıncak arıyor
ama bu sefer kucaga otururlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten eleştiriler başlar yakında, beklenti yüksek çok ama benim düşükkaldırmazsa yükseltsin yoksa yeriz
mutlu son gibi mi yaniYok Admirim güzel bitti merak etme
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
senin oglumBenim mi kızın mı
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlısı reco"Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan"
Ural aküzüm var bizden
İsimleri okuyunca "KARANLIK" çöktü beMecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Bayram Akgül, Zafer Bahadır Saraç isimlere bak hahaha rezil bir futbol ülkesiyiz
Başkanın gözler parlıyor.
onun ben bıyığına. Yitiiiiiiiiier diye bağırıyordu bir deZaten eleştiriler başlar yakında, beklenti yüksek çok ama benim düşükYine de Büyükekşi seçilmemesi kötünün iyisi yani
Öyle zaten. Tam fetö işi bu. Seçimin iki tarafını da destekle, iki tarafına da adam yerleştir. Kim kazanırsa kazansın her türlü kardasın her yerde adamların var.Yalnız bu hurma ve mecnun varsa yalı çocuğu bu hacıosmanoğlu'nu bağlamış olabilir