TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

nesine katılmadın allah aşkına? türkiye'de bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyor musun?

ts'un kırmızı çizgisi 2011 işi.
fb'ye de 1959 öncesi afyonunu verecekler işte.

iki tarafı da uyuştur. işlem tamam.
2sini de yapmayacaklar

Hatta 2011 sampiyonlugu 5 yildiz sacmaligindan daha yuksek ihtimal bence o da cok zor olmasina ragmen

Fbyi kollama falan da asla olamaz, son 2 senede nasil bokunu cikardiklarini biliyoruz hepimiz daha kotu ne olabilir yani

ibrahim beyi yakından yaklaşık 10 sene önce ataşehir ka'hve de görmüştüm, o meşhur beyaz rangeyle geldi indi mekana 10 sn sert bi bakış attı geri binip gitmişti

Servet denen herif olmadı ondan kurtulduk. 5063 penaltı verilen dönemli eksiden de kurtulduk daha ne istiyorsunuz yav bizden biri olmayacakti bu belli zaten?
millet hala memnuniyetsiz. asıl servet seçilse şu anda fb 5 yıldızı takmıştı, lige de ambargo koymuştu. hacıosmandan dansözlük bekleyenlere gülüyorum :D

Mecnun şike için hapis yattı,bi şekilde cezasını cekti ve haciosmanoglu olsanız iki tarafa da oynamak zorundasınız mantıklı olun
Sabah, geçen sene futbolu terör eden yapının bir numaralı yöneticisi, takımların arabistanda maç yapma sebebi olan adamı da yönetime almak istemiş. Sence bu şahıs neyin cezasını çekti.
Daha 4 ay önce trabzonda adam dövüldü bu ülkede birinci sebebi de bu adamdı.

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyoruz.

Geri
Üst Alt