Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.200
- 995
- 1.708
Kasımpaşa, pendik maçlarındaki facia son dakika penaltıları olmaz artık herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlara rağmen ekşioğluna hakaret ediyolar herif fbnin kalbi lale ortayı başa getirmişti daha napsın maçlara ramboyu mu çıkarsınKasımpaşa, pendik maçlarındaki facia son dakika penaltıları olmaz artık herhalde.
Laz başkan Büyükelçi gibi laf altında kalacak biri değil. Anında cevabı yapıştıracaktır.Garantisi yok.Canı yandımı herşey mübah.
İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla, bu derin fikir ayrılığının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına bugün itibariyle TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyurur, mevcut başkan ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim. -Avukat Bayram Saral
Memleketin her yanını mafya ele geçirmiş. Adam sarallar suç örgütünün liderlerinden. Bir yerde mafya bağlantısı varsa orada adaletsizlik ve rant vardır.Yeni seçilen TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Avukat Bayram Saral görevinden istifa etti. [HT Spor]
alakası yokMemleketin her yanını mafya ele geçirmiş. Adam sarallar suç örgütünün liderlerinden. Bir yerde mafya bağlantısı varsa orada adaletsizlik ve rant vardır.
yanılmadık şükür...Hacıosman ın fenere karşı eskisi gibi olmasına ihtimal vermiyorum ki orada mecnun var ayrıca. Bunca yıllık gözlemim, siyaset=futbol.. yani devran fırıl fırıl döner, dün dündür bugün bugün..