TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

TFF SEÇİMLERİ

Hangi kulüp, hangi adaya oy verdi?

Mehmet Büyükekşi

• Başakşehir
• Kayseri
• Konya
• Rize
• Göztepe
• Bodrum
• Samsun

İbrahim Hacıosmanoğlu

• Fenerbahçe (1 delege)
• Galatasaray (6 delege)
• Beşiktaş (6 delege)
• Trabzonspor
• Antalya
• Alanya
• Eyüp
• Adana Demir

1. ve 2. Lig kulüpleri yarı yarıya

3. Lig kulüplerinin büyük kısmı İbrahim Hacıosmanoğlu’na.

3. Lig kulüplerinin tavır değişikliğinde tesiri olan en önemli isim Mecnun Otyakmaz. Otyakmaz’ın, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesine girmesi, 3. Lig kulüplerinin oylarını o tarafa yönlendirdi.

Umut Eken/ Fanatik

Son düzenleme:
18 geçersiz oy kullanılmış. Bizim Dursun’un kimi desteklediğini bilemem ama o 18 geçersiz fbjk ve arkabahçelerinin. Hiç şüphem yok.

Yeni seçilen TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Avukat Bayram Saral görevinden istifa etti. [HT Spor]

İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla, bu derin fikir ayrılığının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına bugün itibariyle TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyurur, mevcut başkan ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim. -Avukat Bayram Saral

Yeni seçilen TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Avukat Bayram Saral görevinden istifa etti. [HT Spor]
Memleketin her yanını mafya ele geçirmiş. Adam sarallar suç örgütünün liderlerinden. Bir yerde mafya bağlantısı varsa orada adaletsizlik ve rant vardır.

ibrahim başgan köprüyü geçince fenerlilere yol veriyor olarak yorumladım

Ecmel’in yardımcısı ve akrabası Bayram Saral TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş.

Bismillah daha seçileli 1 hafta oldu. Ecmel Başkan çok atıp tutuyordu, ne gördü de 1 haftada desteğini çekti

Saral’lar kim diye soran olursa şu tabloyu gösterebilirsiniz.. Bu arada Sarıalioğlu ve Saral aynı aile.

IMG_6234.jpeg

2024 seçim tablosunun tesadüf olduğunu düşünenlere 2019 seçim sonuçlarını bırakıyorum.

1721799432110.jpeg

Geri
Üst Alt