Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Herif bildigin kalecinin onunde heykel gibi duruyor ama ofsayt yok :asd:
Dursa iyi, hem görüs acisini engelliyor hemde ziplayarak akitf alanda hamle yapiyor. Kaleciyi dogrudan etkilemis oluyor. Biz olsak aninda iptal gelirdi. Gerci bize ofsayt olmayanida iptal ediyorlar.

Herkes haciosmanoglunu istiyorken gelen gideni aratir diyordum. Böylede oldu.

Ben 35 yıllık Atatürkcuyum. 3 aydır kayinpederlerle görüşmüyorum. Sözcü ve onun gibi CHP kanalları Galatasaray düşmanlığı yaptığı için. 17 senedir de oy kullanıyorum . 17 senedir ideoloji için oy attığım bir kuruluşa artık günahımı dahi vermem. Geçmiş yazılarımda da var hocam. Benim için Galatasaray herşeyden öte. Sokarım hepsinin palyaço gibi takilmalarina
Ülkede muhalefet ve iktidarın birleştiği tek konu bu mesele.

Çık konuş anlat diyecem de konuşmayı bilmiyor ki.
Allah topyekün belanızı versin başka bir diyeceğim yok. Kim hak yiyorsa kim ki buna müsade ediyor ve kıs kıs gülüyorsa Allah onun bin türlü belasını versin. Utanmaz arlanmaz ahlaksızlar.
Başka da diyecek birşey bulamıyorum.

amk gazetesinin çocukları sizi , laçka pislik şer akıyor tffden. hepinizi üst üste koyup tarihin en anlamlı şampiyonluğunu kazanamazsanız size de yazıklar olsun takım !!

Sene başından beri fb'ye karşı kim devreyi önde kapatsa bir şeyler oluyo kırmızı kart penaltı ve yaka paça geri düşürülüyor Anadolu takımları zaten ses de çıkarmıyorlar TFF'nin tutumundan dolayı.Şoyle rezil kepaze oynayan bir takımın ligde namağlup gitmesi akıl alır gibi değil.FCSB Zagreb Nottingham görüyoruz avrupada oyunlarını.TFF'nin zaten fbyi ittirdigi malumdu bu açıklamayla malumun ilanı oldu

Biz bununla nasıl mücadele edeceğiz? Gerçekten çaresiz görünüyoruz camia olarak, gücümüz yetmiyor organize kötülüğe.

25-30 milyon Gs li var diyoruz, madem bu işe siyaset girdi artık herkes Galatasaray'ı ön plana çıkartacak bu kadar basit.

Savaş açıldı resmen bir camiaya. İnanılmaz bir olay sadece Türkiye'de olurdu bu durum.

Bir kulübü şampiyon yapmak için siyaset tff herkes bir oldu. Bu işi yaparsa taraftar yapar, yoksa ezicekler Galatasaray'ı.

Yapılacak şeyler

- Milli takıma ibrahim denen bu şahsiyet olduğu sürece oyuncu yollamayacağız

- Yayın hakları için pazarlık yapacağız, bu ligi yüzde 80 Gs için izliyo millet.

-Taraftarı konsolide edecekler madem siyaset girdi futbola cephe alınacak.

Bunları yapmak için kendini ifade eden bir başkan ve yönetim kurulu olmak zorunda. Dursun özbek ve ekibi ya tff'ye haddini bildirir yada mayısta çekilsinler bu camia 3 senedir çok ezildi.

Ben Digiturk iptali ile başlıyorum yola. Sebebi sorduklarında haciosman oğluna sorun o iyi biliyor diyeceğim. Az çok demeyin damlaya damlaya göl olur. Bunların hepsinin Allah'ı para pul. O yüzden mamaları kesildiği anda Devran döner

Ben halen anlamadım ne demek istediklerini. Birisi açıklayabilir mi

Can yücel babanın dediği gibi, "bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz, lan bu kadar umumevi çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz" Bu saatten sonra safları sıklaştırmaktan başka çare yok.

Yalnız sapla samanı karıştırıyorsunuz dostlar. Tamam chp de özgür özel ve bazı kişiler fbli olabilir maç izlemeyede gidebilirler bu en doğal hakları çünkü iktidarda chp yok. Sözcü v.s belli bi takımı tutabilir kanal sahibi fblidir. Ama ülkeyi yöneten cumhur fbye transfer kolaylığı sağlayamaz. Akpli spor bakanı fbye ttansfer çözüp maçına gelemez. Geliyorsa bize ve samsunada gelmeli. İboyu cumhur atadı ibo icazet almadan tuvalete gidemez. Yani baş suçlu akpdir. Kobani anlaşması açılım süreci vs fbye şampiyonluk sözü verilmiş, saran'ın yetiştirici olduğu gün gibi ortada hapisi boylaması gerekirken bizim erden'i yediler. Yani bu basit bir olay değil, gerçek bir galatasaray'lı en azından şu dönemde akpye karşı bir tepki oyu vermeli. Chp iktidara gelir tff başkanını atar onlarda böyle yaparsa o zaman chpye tepki verilebilir. Chpnin şu an bu olaylarda en ufak söz hakkı yok. Adamların cumhur adayı içerde bld bşk içerde, dalga geçer gibi içeri tıkan kişi mükafatlandırıldı, chp galatasaray'a bir zarar veremez.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tff ye direk savas acmali Galatasaray.Zamaninda yaptigimiz gibi.

Geri
Üst Alt