Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Mesele hangi Saray daha güçlü haline geldi ülkede.

Dilerim Galata olan kazanır.

Bakın bu muz cumhuriyeti'nde bile yaşanmaz ülkenin durumunun özeti.

Vallahi diyecek söz yok ama bunları destekleyen buraya getiren de Dursun Özbek ve ekibi. Mayıs ayında bizim mutlaka Dursun Özbek'ten kurtulmamız lazım.

Bu federasyon ancak en üstten bir uyarı gelirse biraz durulur. Dursun denen adamın acilen en üstteki kişiyle görüşmesi lazım ,onların adamı her dediklerini yapıyor ne de olsa bir görüşme ayarlayacak kadar t.şşağı da olsun.

Bunun acısını Allah hepinizden çıkarır umarım. Şu mübarek günde bize bu lafları söyletiriyorsunuz ya.

Şerefsizler. Kansızlar.

kocaeli, konya maçlarında nizami gollerimizi iptal et. Hamsilerin maçında aynısı olunca ver.

hamsilerin maçında atağı yarıda kesti diye hakeme düdüğünü astır bizim eziktaş maçında aynısı olunca sus pus otur.

Sonra git aynı hakemi ödüllendirmişsin gibi şikecilerin bizimle olan maçına ver o maçta hakem bizi katletsin.

Hepinizin olmayan şerefine tüküreyim.

Bunun acısını Allah hepinizden çıkarır umarım. Şu mübarek günde bize bu lafları söyletiriyorsunuz ya.

Şerefsizler. Kansızlar.

kocaeli, konya maçlarında nizami gollerimizi iptal et. Hamsilerin maçında aynısı olunca ver.

hamsilerin maçında atağı yarıda kesti diye hakeme düdüğünü astır bizim eziktaş maçında aynısı olunca sus pus otur.

Sonra git aynı hakemi ödüllendirmişsin gibi şikecilerin bizimle olan maçına ver o maçta hakem bizi katletsin.

Hepinizin olmayan şerefine tüküreyim.
Aynismi? trabzonun ki bariz ofsayt.

Yönetimden hala açıklama yok, şampiyonluğu kapalı kapılar ardında satmışlar biz ne kadar uğraşsak da bir şey değişmez.

Valla açıkçası bu şer ittifakının Galatasaray düşmanı olması benim açımdan gurur vesikası. Yöneticilerimizin de bu çarkın bir parçası olduğunu düşünmeye başladım artık. Biz Galatasaray ı sevenler, takım, hoca hata yapma şansımız yok her zaman en iyi en güçlü olmak zorundayız. Bunu dünyada kaç takım başarabilir ki

Akp'si chp'si hepsi fenerin şampiyon olmasını istiyor. Ülkede kimler kimler içeri alınıyor. Hacı oğlu bu işleri arkasına siyaset desteği almadan yapamaz. Bunları düşününce yönetime bir şey diyemiyorum. Aslında çok şey demek istiyorum ama hiç birimiz bir şey diyemiyor.

İsim vermekten korkuyoruz malum şahıs diyoruz.

Valla açıkçası bu şer ittifakının Galatasaray düşmanı olması benim açımdan gurur vesikası. Yöneticilerimizin de bu çarkın bir parçası olduğunu düşünmeye başladım artık. Biz Galatasaray ı sevenler, takım, hoca hata yapma şansımız yok her zaman en iyi en güçlü olmak zorundayız. Bunu dünyada kaç takım başarabilir ki
Puan kaybetmekten normal bir şey yok Real Madrid City Bayern bu ekipler de kaybediyor, bu ligde kaybettirilmeyen ekipler var buna da yönetim çanak tutuyor hakkımızı savunmuyor. Bjk ts kadar bile lobimiz yok adamlar hakemlerin düdüğünü astırıyor.

Puan kaybetmekten normal bir şey yok Real Madrid City Bayern bu ekipler de kaybediyor, bu ligde kaybettirilmeyen ekipler var buna da yönetim çanak tutuyor hakkımızı savunmuyor. Bjk ts kadar bile lobimiz yok adamlar hakemlerin düdüğünü astırıyor.
Bu durum yıllardır var. Biz 3 sene minimum puan kaybettiğimiz için şampiyon olduk zaten. Bu düzende şampiyon olmak istiyorsak puan kaybetme kredimiz çok çok az. Aimanya ligi ve ispanya ligindeki adalet bu ligde yok malesef, bunu bilerek oynamalıyız

Yönetimden hala açıklama yok, şampiyonluğu kapalı kapılar ardında satmışlar biz ne kadar uğraşsak da bir şey değişmez.
O yüzden önce Dursundan kurtulmalıyız diyorum

Bu hafta sonu stat istifa diye inlemel

Sonra şerro Yff'de

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu itlere en guzel cevap secimde verilir. Hicbir Galatasarayli, bu eyyamcilara oy vermemeli. Bu sadece Galatasaray meselesi degil, adalet meselesi.

Ulkede adalet hukumetin kopegi olmus durumda. Hersey hergun kotuye gidiyor.

Afrika ulkesi olma yolunda hizla ilerliyoruz. Son damla Galatasaray olsun yav.

O yüzden önce Dursundan kurtulmalıyız diyorum

Bu hafta sonu stat istifa diye inlemel

Sonra şerro Yff'de

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de bu yönetime hep karşıydım ama vakti şuan değil, şuan karşı taraf ile mücadele edilmeli sadece. Bizim yönetim siyasetten korkuyor

Ben 35 yıllık Atatürkcuyum. 3 aydır kayinpederlerle görüşmüyorum. Sözcü ve onun gibi CHP kanalları Galatasaray düşmanlığı yaptığı için. 17 senedir de oy kullanıyorum . 17 senedir ideoloji için oy attığım bir kuruluşa artık günahımı dahi vermem. Geçmiş yazılarımda da var hocam. Benim için Galatasaray herşeyden öte. Sokarım hepsinin palyaço gibi takilmalarina
dogru bir yorum

Geri
Üst Alt