Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 2.188
- 1.503
- 1.413
Ulan Dursun, ne halt konuştun kapalı kapılar ardındada, koca Galatasarayı böyle çakma cahil Mafya tiplere oyuncak hale getirdin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferhat boş yapmayı kes belhanda zemin şehidi olup şutlanmasa şampiyondu o takım yönetim sattı şampiyonluğu egoları uğruna.
Karizma yok diksiyon yok. Boy yok pos yok. Defolup gitsin uzaktan yapılan açıklama bile boka benzemiyorDursun yine bi şekilde bizi süreçten haksız çıkarmayı başaracaktır. Şöyle 3-4 gün sonra bir öğlen basın toplantısında yarım ağızla konuşur
Bu gol verilse de olamayacaktın.Ekli dosyayı görüntüle 316367
Şuna el var diyip iptal ettikleri için şampiyon olamadın ne anlatıyon sen?
karizma diksiyon boy pos bunların önemi yokKarizma yok diksiyon yok. Boy yok pos yok. Defolup gitsin uzaktan yapılan açıklama bile boka benzemiyor
Ferhat boşu kes oruç musun acaba dediğimi desteklemişsin işte adam bunlara rağmen bizi yarışta tutmuş o sezon takım transfer bütçesi 1 mio idi sezon başında. Sen neyi ispata çıktın şimdi hele anlat anlayalım komedi ötesi alıntılar yemin ederim git başkasına musallat ol gözünü sevim kimlerle muhatabız şurda ya.Ekli dosyayı görüntüle 316367
Şuna el var diyip iptal ettikleri için şampiyon olamadın ne anlatıyon sen?
ozgur ozel denen kopek sozcu falan cok mu farkli? akp ye dedigini chpye de diyebiliyorsan galatasaraylisin, yok chpye laf ettirtmiyorsan sen de ezik ve hainsin demektir. galatasarayi destekleyen 1 tane siyasi olusum yok bu ulkede o yuzden taraftara siyaset uzerinden sallarsaniz bos bir is yapmis olursunuz hepsi galatasaray dusmanidirSaklanmayin lan ampulsporlu gscliler. Yazın transfer nöbetine duyum getirince mabadaniz tavana çıkmasın korkak ezik ve hainsiniz
Bende ondan bahsetmeye çalışıyorum arkanda güçlü bir yönetim yoksa sana dokunurlar ama az ama çok. Fatih terim döneminde de yapıldı bu şimdide. Okan buruk pasifmiş fatih terim güçlüymüş olayı değil mevzu ikisi de saha içinde asıl mesele saha dışında güçlü olmakta.Bu gol verilse de olamayacaktın.
O şampiyonluğu kaybetmemizin baş sorumlusu da zemin dolayısıyla da yönetimdir.
Mustafa Cengiz yönetimi evet tepkili açıklamalar yapıyordu ama genel olarak pasif bir yönetimdi, özellikle transfer ve bütçe konularında çok beceriksizlerdi, koca 4 seneyi yeni kaynaklar yaratamadan bitirdiler.
Hele de pas oyunu oynayan takımın zeminini düzeltemeyince Belhanda açıklama yaptı diye onu kovmak da sıvamaktı.
O sezon bence biz pek doğranmadık, böyle ufak hatalar olur zira Denizli maçında 3 penaltı vardı 3ü de verildi, birisi tekrar da edildi galiba.Bende ondan bahsetmeye çalışıyorum arkanda güçlü bir yönetim yoksa sana dokunurlar ama az ama çok. Fatih terim döneminde de yapıldı bu şimdide. Okan buruk pasifmiş fatih terim güçlüymüş olayı değil mevzu ikisi de saha içinde asıl mesele saha dışında güçlü olmakta.
kero admir diyince lafımıza gelirsin işte öyle boş boş insanların günlük vaktini alıyorsun burda ya.Bende ondan bahsetmeye çalışıyorum arkanda güçlü bir yönetim yoksa sana dokunurlar ama az ama çok. Fatih terim döneminde de yapıldı bu şimdide. Okan buruk pasifmiş fatih terim güçlüymüş olayı değil mevzu ikisi de saha içinde asıl mesele saha dışında güçlü olmakta.
O dönemim mhk başkanı kupa seremonisine çıkmıştı tarihte görülmemiş olaydır.O sezon bence biz pek doğranmadık, böyle ufak hatalar olur zira Denizli maçında 3 penaltı vardı 3ü de verildi, birisi tekrar da edildi galiba.
Beşiktaş kayrıldı ama ona engel olamadılar, Josefle Rosier haftalarca neler yapıp kart görmediler.