Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Ulan Dursun, ne halt konuştun kapalı kapılar ardındada, koca Galatasarayı böyle çakma cahil Mafya tiplere oyuncak hale getirdin...

Bunlar maşa, Galatasaray camiası ve taraftarları bu maşayı tutan elleri hedef almadıkca üstümüze gelirler. Bu ülkenin en büyük 40 milyonluk sivil toplum organizasyonu gücünü göstermeli. Buna yönetimin cesareti yoksa bir an önce istifa etsinler yerlerine gelecek olanlar, gerekeni yapacaktır.

Bu ülkede fb nin başında kokainman adamı indiremediler büzükleri yetmedi. Futbol sadece bir oyun değildir, bunu ilk okul mezunu maşanın sahipleride biliyordur.

Fatih hocanın liderliği ve karizması tabii bambaşka level

Ama kendisinin yönetimle dalaşıp da sonucunun Galatasaray için iyi bittiğini ben hiç görmedim

Fatih hoca yönetimle ne zaman dalaşsa o sezon çöp olmuştur her zaman.

Aynı zamanda yine dünyada başka yerinde pek görülen bir şey değildir TD'nin yönetimle dalaşması zaten. Fatih hocanın adanalı huyu. Bunu da normalleştirmemek gerekiyor.

ferhat boş yapmayı kes belhanda zemin şehidi olup şutlanmasa şampiyondu o takım yönetim sattı şampiyonluğu egoları uğruna.
GcCmPM7W0AA5hwW.webp

Şuna el var diyip iptal ettikleri için şampiyon olamadın ne anlatıyon sen?

Saklanmayin lan ampulsporlu gscliler. Yazın transfer nöbetine duyum getirince mabadaniz tavana çıkmasın korkak ezik ve hainsiniz

Ülke insanı uyuyor. Artık herşey aleni yapılıyor. Bu ülkede bişeyler değişecekse bunu ancak biz yapabiliriz. 40 milyon taraftarı olan böyle bi gücü karşılarına alacak kadar gözleri dönmüş namussuz şerefsizler

Dursun yine bi şekilde bizi süreçten haksız çıkarmayı başaracaktır. Şöyle 3-4 gün sonra bir öğlen basın toplantısında yarım ağızla konuşur
Karizma yok diksiyon yok. Boy yok pos yok. Defolup gitsin uzaktan yapılan açıklama bile boka benzemiyor

Ekli dosyayı görüntüle 316367
Bu gol verilse de olamayacaktın.

O şampiyonluğu kaybetmemizin baş sorumlusu da zemin dolayısıyla da yönetimdir.

Mustafa Cengiz yönetimi evet tepkili açıklamalar yapıyordu ama genel olarak pasif bir yönetimdi, özellikle transfer ve bütçe konularında çok beceriksizlerdi, koca 4 seneyi yeni kaynaklar yaratamadan bitirdiler.

Hele de pas oyunu oynayan takımın zeminini düzeltemeyince Belhanda açıklama yaptı diye onu kovmak da sıvamaktı.

Karizma yok diksiyon yok. Boy yok pos yok. Defolup gitsin uzaktan yapılan açıklama bile boka benzemiyor
karizma diksiyon boy pos bunların önemi yok
bunların hiçbiri Erden Timur'da da yok mesela
her konuştuğunda kafa açan biriydi Erden ağabey

fakat cesaret var idi
o da yetiyor zaten

GS camiasının başındaki adamda mangal gibi yürek olacak
irfanı vicdanı hür olacak

Sadece 10 yıl kadar önce şampiyonluk sayıları hemen hemen eşitti.. Son 10 yılda kimsenin hesap edemediği bir şey oldu, makas GS lehine ciddi şekilde açılmaya başladı..

Fransa'da PSG, Almanya'da Bayern, İngiltere'de kısmen City'nin yaptıklarını yapmaya başladı Galatasaray..

Bu ülkede buna müsaade etmeyecekleri çok açık.. Bunun belli başlı bir sürü sebebi var. Bir yerde müdahale geleceği belliydi..

Şahsen ben suyun karşı tarafındaki itlerin hak ederek şampiyon olmalarındansa, siyaset, TFF, MHK eli ile şampiyon yapılmasını tercih ederim.. Ne derece aşağılık olduklarını biz ve objektif olan herkes biliyor. Herkes AKP, iktidar diyor da ana muhalefet partisi lideri 'gönülden bağlıyım' diyerek maça gidiyor.. Kokocu göz altına alındığında hoplayıp zıplıyordu..

Bugüne kadar sırf kurucusu Atatürk diye siyasi tercihimi hep bir partiden yana kullandım.. Muhtemelen ilk seçimde sandığa gitmem..

Seni stad açılışında nasıl islikladik unutma eyyy malum şahıs. Sen sanıyorsun ki FB de örgütlendi bir bok yapamadılar oy kullanmaya formayla gittiler geldiler. 30m Galatasaray taraftarı bak bakalım seçimde sana nasil ders veriyor. Sen herkesi fenerliler gibi balık hafızalı sanıyorsun 25 yıldır yaptığın en büyük hatayı yaptin. Tarih bir lig sezonu yüzünden gidişini yazacak

Ekli dosyayı görüntüle 316367
Ferhat boşu kes oruç musun acaba dediğimi desteklemişsin işte adam bunlara rağmen bizi yarışta tutmuş o sezon takım transfer bütçesi 1 mio idi sezon başında. Sen neyi ispata çıktın şimdi hele anlat anlayalım komedi ötesi alıntılar yemin ederim git başkasına musallat ol gözünü sevim kimlerle muhatabız şurda ya.

Saklanmayin lan ampulsporlu gscliler. Yazın transfer nöbetine duyum getirince mabadaniz tavana çıkmasın korkak ezik ve hainsiniz
ozgur ozel denen kopek sozcu falan cok mu farkli? akp ye dedigini chpye de diyebiliyorsan galatasaraylisin, yok chpye laf ettirtmiyorsan sen de ezik ve hainsin demektir. galatasarayi destekleyen 1 tane siyasi olusum yok bu ulkede o yuzden taraftara siyaset uzerinden sallarsaniz bos bir is yapmis olursunuz hepsi galatasaray dusmanidir

Bu gol verilse de olamayacaktın.

O şampiyonluğu kaybetmemizin baş sorumlusu da zemin dolayısıyla da yönetimdir.

Mustafa Cengiz yönetimi evet tepkili açıklamalar yapıyordu ama genel olarak pasif bir yönetimdi, özellikle transfer ve bütçe konularında çok beceriksizlerdi, koca 4 seneyi yeni kaynaklar yaratamadan bitirdiler.

Hele de pas oyunu oynayan takımın zeminini düzeltemeyince Belhanda açıklama yaptı diye onu kovmak da sıvamaktı.
Bende ondan bahsetmeye çalışıyorum arkanda güçlü bir yönetim yoksa sana dokunurlar ama az ama çok. Fatih terim döneminde de yapıldı bu şimdide. Okan buruk pasifmiş fatih terim güçlüymüş olayı değil mevzu ikisi de saha içinde asıl mesele saha dışında güçlü olmakta.

Bende ondan bahsetmeye çalışıyorum arkanda güçlü bir yönetim yoksa sana dokunurlar ama az ama çok. Fatih terim döneminde de yapıldı bu şimdide. Okan buruk pasifmiş fatih terim güçlüymüş olayı değil mevzu ikisi de saha içinde asıl mesele saha dışında güçlü olmakta.
O sezon bence biz pek doğranmadık, böyle ufak hatalar olur zira Denizli maçında 3 penaltı vardı 3ü de verildi, birisi tekrar da edildi galiba.

Beşiktaş kayrıldı ama ona engel olamadılar, Josefle Rosier haftalarca neler yapıp kart görmediler.

kero admir diyince lafımıza gelirsin işte öyle boş boş insanların günlük vaktini alıyorsun burda ya.

İktidardan aldığı destekle böyle konuşuyor çakma mafya bozuntusu. Hepinizi üst üste koyup s.

O sezon bence biz pek doğranmadık, böyle ufak hatalar olur zira Denizli maçında 3 penaltı vardı 3ü de verildi, birisi tekrar da edildi galiba.

Beşiktaş kayrıldı ama ona engel olamadılar, Josefle Rosier haftalarca neler yapıp kart görmediler.
O dönemim mhk başkanı kupa seremonisine çıkmıştı tarihte görülmemiş olaydır.

Geri
Üst Alt