Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Rezil yönetimden yine ses seda yok amatör branş paylaşımları yapıp duruyor, amatör herifler

Hayır anlamadığım olay tff'den herhangi bi yetkili bizim maçlara gelince neden staddan s.. edilmiyor. Galatasaray başkanlığı gücü bende olsa bunlari itin bi tarafına sokar sokar çıkarırım. Burası Türkiye öyle saça böyle tarak

Yönetim anlaşmış hükümet ile. Takım ne yaparsa o beyler, fazlasını beklemeyin. Sahada vurup öldürseler bile ses çıkmaz.

Dursun nasıl bir menfaatin ve korkun varsa sürekli bu mafya federasyon bize savaş açabiliyor. Yazıklar olsun sizin gibi yönetime

Koz verdiler bize aslında bunu yönetim kullanabilecek mi bakalım iş yine taraftara kalacak gibi görünüyor

Of ne kadar da sert. Nasıl altından kalkacak tff şimdi bunun.

%100 katılıyorum. Safi laf. İcraat sıfır.

Güya Türkiye'deki en büyük taraftar topluluğu. Anca gidip dursun gibi açıklama yaparlar.

Halbuki fenerasyon açıklaması ile bugün lafın bittiği yerdeyiz. Yıllardan beri kapı arkasından yapılan işler ve eylemler bugün resmi olarak açıkça söylendi. Biz fenerasyon olarak Galatasaray karşısındayız konusu yazıya ve resmiyete büründü.

Bu yüzden gerçek Galatasaray'ın gücünü göstermenin zamanı geldi diyeceğim de nerede. Hadi dursunu geçtim. Ne olduğu belli işte. Herkes görüyor.

Ama diğeri. Ultraslanmış. Peh. Onun da farkı yok dursundan....

Boşuna yaygara koparmaya gerek yok bence dursuna soylenipte gönderilmiştir bu metin

30-40 milyonluk bir camiaya vasıfsız mafya bozuntuları bu kadar aleni savaş açabiliyorsa birileri bu camianın hakkını savunamıyor demektir.

Göz göre göre şikecileri şampiyon yapacaklar görünen o. Bizim futbolcular ve teknik heyet de lig maçlarını sallamayarak buna çanak tutuyor.

Su an fatih hoca olsaydi canlı yayında dursun ve cetesini taraftarın önüne atardı haklarımızı savunmuyorlar diye işte okan hocanın en buyuk eksi yani bu adam hic etliye sütlüye karışmıyor hatta gidip dursunu övüyor

Tff ve hacıosmanoğlu nun arkasında Bilal Erdoğan var.

Yönetim bizi kepaze etmeye devam ediyor. 3 yıldır olduğu gibi

Su an fatih hoca olsaydi canlı yayında dursun ve cetesini taraftarın önüne atardı haklarımızı savunmuyorlar diye işte okan hocanın en buyuk eksi yani bu adam hic etliye sütlüye karışmıyor hatta gidip dursunu övüyor
Kaç yüz milyon para alıyor neden başkana sallasınki. Sallarsa kapıya koyulacak

Sen maçını bir bok oynamadan kaybedersen böyle ... oğlanına dönersin.. Yönetimi kimsenin sallamadığının açık göstergesi bu açıklama..

Geri
Üst Alt