- 14 Haziran 2009
- 29.992
- 15.256
- 3.018
Bunların bu kadar arsız yüzsüz olabilmesinin tek sebebi aciz dursun ve yönetimidir. Sen bu kadar sessiz kalırsan golünü yerler hakkını da yerler, şampiyonluğu da elinden alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Avrupa ancak ligde puan farkını açarsan hedef olmalı.Avrupacı arkadaşlar buyursunlar, halen yok Avrupa'da şöyle yapalım yok böyle yapalım.
Neden bu lige asılmamız gerektiğinin en büyük örneği budur.
Bunlara şampiyonluk yüzü göstermemek > Avrupa'da başarılı olmak
Spor bakanı fenere transfer ayarlıyor elimizden oyuncu alıyor.Artık spor bakanını mı devreye sokarsınız, cumhurbaşkanını mı umrumda değil. O Hacıosmanoğlu denen fener amigosu alçak, Galatasaray düşmanı herif görevde kalmaya devam ederse yazıklar olsun size ey yönetim! Önümüzde seçimler var deyin, bakın bakalım n'oluyor.
Ne alakası var yahu? Bunları ezmemiz için Avrupa'da başarılı olmamız şart. Avrupa'da başarı eşittir para, yüksek sponsorluklar, prestij vb. Yani inanılır gibi değil arkadaş, Juventus'u 5-2 yenen takımın taraftarları sevinmek yerine neredeyse üzülecekler niye tur atlıyoruz diye. Sadece Juventus geçersek kazanacağımız para, lig şampiyonu olursak kazanacağımız paradan daha fazla, umarım bunu da biliyorsundur. Lig şampiyonu olmayalım demiyorum ama ikisini bir arada yürütmek zorundayız. Sanki Avrupa olmasa bu adamlar bize düşman kesilmeyecek mi?Avrupacı arkadaşlar buyursunlar, halen yok Avrupa'da şöyle yapalım yok böyle yapalım.
Neden bu lige asılmamız gerektiğinin en büyük örneği budur.
Bunlara şampiyonluk yüzü göstermemek > Avrupa'da başarılı olmak
Avrupada olmasak düşman kesilmeyecekler geçtiğimiz 3 senede olduğu gibi ligde babaları olacağız.Ne alakası var yahu? Bunları ezmemiz için Avrupa'da başarılı olmamız şart. Avrupa'da başarı eşittir para, yüksek sponsorluklar, prestij vb. Yani inanılır gibi değil arkadaş, Juventus'u 5-2 yenen takımın taraftarları sevinmek yerine neredeyse üzülecekler niye tur atlıyoruz diye. Sadece Juventus geçersek kazanacağımız para, lig şampiyonu olursak kazanacağımız paradan daha fazla, umarım bunu da biliyorsundur. Lig şampiyonu olmayalım demiyorum ama ikisini bir arada yürütmek zorundayız. Sanki Avrupa olmasa bu adamlar bize düşman kesilmeyecek mi?
Akp şeçmeni içinOdadaki fili konuşun kardeşim geçin tff cart curtu geçin
Tff hükümetin piyonudur
Akp neden Fbyi şampiyon yapmaya çalışıyor bunu konuşun
Akp neden Galatasaray’a karşı bunu söyleyin
Dursun gibi Akpye yakın birine rağmen neden Galatasaray bu denli doğranıyor bunu konuşun
Belki de çıkıp hükümetin Galatasaray ile derdi nedir diye soran bir başkan olsa 30 milyon galatasaraylı var amacı ne hükümetin dese bu kadar doğrayamazlar belki
Kesinlikle katılıyorum, Avrupa başarısı = Prestij, daha çok sponsor, daha büyük paralar ile sponsorlar, daha büyük yayın gelirler, premium sponsorlar, daha iyi ve elite futbolcuların tercih etmesi. 8 maçın 4'ünü kazandığında Lig şampiyonluğundan daha fazla para veriyor.Ne alakası var yahu? Bunları ezmemiz için Avrupa'da başarılı olmamız şart. Avrupa'da başarı eşittir para, yüksek sponsorluklar, prestij vb. Yani inanılır gibi değil arkadaş, Juventus'u 5-2 yenen takımın taraftarları sevinmek yerine neredeyse üzülecekler niye tur atlıyoruz diye. Sadece Juventus geçersek kazanacağımız para, lig şampiyonu olursak kazanacağımız paradan daha fazla, umarım bunu da biliyorsundur. Lig şampiyonu olmayalım demiyorum ama ikisini bir arada yürütmek zorundayız. Sanki Avrupa olmasa bu adamlar bize düşman kesilmeyecek mi?
Bu arada futbol evet bir ayak oyunudur ….gerizakalıkarıTFF'nin X platformu üzerinden yaptığı paylaşım:
"Futbol ayak oyunu değil,bir spordur."
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
Ekli dosyayı görüntüle 316365
selajattin agabey cansiperane savasirken
dursun ve ekibi napmaktadir
Of ne kadar da sert. Nasıl altından kalkacak tff şimdi bunun.