Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Hepiniz gideceksiniz

Önce siz

Sonra size bu açıklamayı yapma cüretini veren yönetim.

Ama önce siz.

O kupayı da monte edeceğiz teneke gibi yüzünüze fırlatacağız yine sene sonu.

Masada hiç bir şansımız yok sadece saha içerisinde çözebiliriz aynı son 40 yılda olduğu gibi boşuna yönetimlere başkanlara mavra okunmasın.
Fenerbahçe hegomonyası biterse bilin ki ülkede sağ mutabakat bitmiştir yani bu yakın gelecekte imkansız gibi bir şey.

aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça, avcıların hikayelerini dinlemek zorundayız. Kupayı alırken o sıfatlarınızı pancara döndüreceğiz. İstemeye istemeye kupayı Galatasaraya takdim ederken, stadtan yuhalanarak (topu) sektirip gideceksiniz...

Odadaki fili konuşun kardeşim geçin tff cart curtu geçin

Tff hükümetin piyonudur

Akp neden Fbyi şampiyon yapmaya çalışıyor bunu konuşun

Akp neden Galatasaray’a karşı bunu söyleyin

Dursun gibi Akpye yakın birine rağmen neden Galatasaray bu denli doğranıyor bunu konuşun

Belki de çıkıp hükümetin Galatasaray ile derdi nedir diye soran bir başkan olsa 30 milyon galatasaraylı var amacı ne hükümetin dese bu kadar doğrayamazlar belki

Galatasaray maçı kaybedince futbol bir anda spor oluyor, kazanınca ayak oyunu oluyor, Allah topunuzun belasını versin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koskoca Galatasaray camiası bu tff yönetiminin sonunu getiremiyorsa biz bitmişiz gerçekten

Tff hükümetin piyonudur

Dursun gibi Akpye yakın birine rağmen neden Galatasaray bu denli doğranıyor bunu konuşun

Belki de çıkıp hükümetin Galatasaray ile derdi nedir diye soran bir başkan olsa 30 milyon galatasaraylı var amacı ne hükümetin dese bu kadar doğrayamazlar belki
İşte bunların konuşulması gerekiyor. AKP ye 30milyon oyun ne demek olduğu gösterilmesi gerekiyor. Ama ben kime anlatıyorum. Burada içimizde işi gitmesin diye yalamasi olanlar var. Sonra gelip burda nara atarlar şöyle böyle diye hepiniz hainsiniz gözümde

Tff hükümetin piyonudur

Dursun yabancı VAR olayını gündeme getirmediği için şimdiye elli kere istifa etmeliydi. Bu zamana kadar Dursun'u ipten alan hoca ve futbolcular oldu. Yoksa Dursun bizim bildiğimiz aynı Dursun. Bir değişiklik yok.

Bizim maçlardan sonra ayar verme işini iyi beceriyorlar. Sağlam düşmanlık yapıyorlar.

TFF'ler hep bizim aleyhimize olmuştur ve biz bundan beslenmişizdir haliyle çok kötü bir durum ya da daha doğrusu yeni karşılaştığımız bir durum yok.
Nihat Özdemir, Yıldırım Demirören, Mehmet Büyükekşi hangisi FB tarafında saf tutmadı ki?

neyi tartışıyoruz ki, son 3 senedir yapılanlardan sonra bu sene artık alenen yapılıyor, istenen belli ve sonu da belli. boş yere acn sıkmaya değmez, ne yazık ki futbol artık futbol değil..

acilen yayın havuzundan çıkmak talebiyle tff ye yazı geçilmesi lazım yeni ihalede bizi katmayın denmeli bu iş böyle olmayacak GS camiasını çalıştırmayı bilmiyor dursun yönetimi çok korkaklar. Cücük kadar para alıyoruz zaten havuza ihtiyacımız mı var.

Dün havalimanında taraftarlar ve hoca birlik olma mesajı verirken, yönetimin ortalığı ateşe vermemesi büyük bir ihanetin içinde olduğumuzu gösteriyor. Bu ihanetin içinde hoca ve taraftarlar bir şeyler yapmaya, yönetim ise yenilen haklarımızı sineye çekmeye devam ediyor.

Geri
Üst Alt