Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Bizim twitter hesabı da u14 takımin tebrik tweeti atıyor bu açıklamanın sıcağında. Dalga mı geçiyorsunuz?

Bu nedir arkadaş. Bu ne utanmazlık bu ne aymazlık.

Fenerasyonun o şikeci hakeme bir daha maç verilmeyecektir açıklaması yapması gerekirken yaptığı açıklamaya bak.

Hamsiler ister hakeme düdük astırılır. Şikeciler ister yabancı hakem yabancı var gelir.

Peki biz? Bu kadar mı aciziz biz.

Bir Allahın kulu dur demeyecek mi bunlara. Biz ne zaman gücümüzü göstereceğiz? Ya da sorulması gereken soru şu. Biz neden bu kadar pasif olduk.

dursun denilen şahıs kulüp başında oldukça daha hangi rezillikleri yaşayacağız.

Hadi dursunu geçtim. Peki biz taraftarlar olarak haklı tepkimizi ne zaman göstereceğiz? Biz ne zaman buna dur diyeceğiz?

Dünyada ilk defa bir fenerasyon sanırım ülkedeki futbol kulübüne karşı olduğunu göz göre göre apaçık gösteriyor.

Yazıklar olsun bize şunları gösterene.

acilen yayın havuzundan çıkmak talebiyle tff ye yazı geçilmesi lazım yeni ihalede bizi katmayın denmeli bu iş böyle olmayacak GS camiasını çalıştırmayı bilmiyor dursun yönetimi çok korkaklar. Cücük kadar para alıyoruz zaten havuza ihtiyacımız mı var.
Kulüp bir halt yemeceği belli bence taraftarlar ülke genelinde TFF aleyhine yürüyüş yapmalıdır. TFF’nin adil davranması ve bir kulüp aleyhine böyle açıklama yapmaması üzerine

Ve maçı sahada kazanma konusunda da bir yere kadar, tek bir düdükle her şeyi tersine çevirecek bir güce karşı, bazen oyunda yetmez..

bu sene sonu ve muhtemelen bundan sonraki bir kaç sene sonu olacaklara şimdiden hazırlanmak lazım..

öncelikle kuvvetli bir yönetim lazım çünkü bu takım şampiyon olamazsa mevcut gideri karşılama ihtimalimiz çok az ve dağılacağız. o yüzden maddi olarak güçlü bir yönetim şarttır. ne yazık ki sahada da kazanamayacağız bu sene

Her hafta Fb nin şampiyonluğu için her alanda mesaj var..
Bunu görmemek saflık zaten.. İşin sonu tatsız...
Türkiye gerçekleri maalesef..

Artık taraftar bir şeyler yapmalı başımızdakilerin hiçbir halt yapabildiği de yapabileceği de yok, TFF binasına mı yürünüyor protesto gösterileri mi düzenleniyor ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı, ben bu denli işlerin çığırından çıktığını hiç görmedim, bu kadar alenen bu kadar pişkince bir kulübe savaş açıldığını hiç görmedim..

ARTIK YETER

Odadaki fili konuşun kardeşim geçin tff cart curtu geçin

Tff hükümetin piyonudur

Akp neden Fbyi şampiyon yapmaya çalışıyor bunu konuşun

Akp neden Galatasaray’a karşı bunu söyleyin

Dursun gibi Akpye yakın birine rağmen neden Galatasaray bu denli doğranıyor bunu konuşun

Belki de çıkıp hükümetin Galatasaray ile derdi nedir diye soran bir başkan olsa 30 milyon galatasaraylı var amacı ne hükümetin dese bu kadar doğrayamazlar belki

Tüm bu dediklerini doğru kabul edelim,

Yapı muhabbeti amacına ulaşmış gibi gözüküyor.

Fenerbahçe taraftarı AKP bizi şampiyon yapmıyor algısını 2-3 senedir yapıyor ve sonunda başardı.

Siyasiler de oy kaygısıyla bunun böyle olmadığını gösteriyorlar işte.

Siyaset futbola karışıp müdahele ediyor diye fiaya şikayet edeceksin. Başka çaresi yok gibi bu işin.

Tamamen siyasetin gücüyle yapılmış bir açıklama. Çözüm Süreci adı altında Chobani sponsorluğuyla iktidar tarafını zaten belli etmişti. Her sene hakemlerle yarışta tutulan takım, bu sene iyice ayyuka çıkan hakem skandallarıyla şampiyonluk potasında kalırken bizi de aynı hakemlerle puan farkını açtırmayarak malum takımı bugün için şampiyonluğun favorisi haline getirmiştir.

Geri
Üst Alt