Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Artık spor bakanını mı devreye sokarsınız, cumhurbaşkanını mı umrumda değil. O Hacıosmanoğlu denen fener amigosu alçak, Galatasaray düşmanı herif görevde kalmaya devam ederse yazıklar olsun size ey yönetim! Önümüzde seçimler var deyin, bakın bakalım n'oluyor.

iki kulübün birbirine göndermeli tweet attığını gördüm ama ülke federasyonunun bir kulübe yönelik bu tarz bir tweet attığını görmemiştim ilk oldu,kafaya koymuşlar çekinme falan yok aleni şekilde tuttukları takımlarını şampiyon yapmak için uğraşıyolar suç sessiz kalan yönetimde..

Avrupacı arkadaşlar buyursunlar, halen yok Avrupa'da şöyle yapalım yok böyle yapalım.

Neden bu lige asılmamız gerektiğinin en büyük örneği budur.

Bunlara şampiyonluk yüzü göstermemek > Avrupa'da başarılı olmak
Katılıyorum. Avrupa ancak ligde puan farkını açarsan hedef olmalı.

Vay be, koskoca ülkenin federasyonunun emanet edildiği şahıslara bak. alenen kendi ülkesinin takımına savaş açıyorlar. bizim yönetim de daha uyusun. uyusun da büyüsün.

Artık spor bakanını mı devreye sokarsınız, cumhurbaşkanını mı umrumda değil. O Hacıosmanoğlu denen fener amigosu alçak, Galatasaray düşmanı herif görevde kalmaya devam ederse yazıklar olsun size ey yönetim! Önümüzde seçimler var deyin, bakın bakalım n'oluyor.
Spor bakanı fenere transfer ayarlıyor elimizden oyuncu alıyor.

Avrupacı arkadaşlar buyursunlar, halen yok Avrupa'da şöyle yapalım yok böyle yapalım.

Neden bu lige asılmamız gerektiğinin en büyük örneği budur.

Bunlara şampiyonluk yüzü göstermemek > Avrupa'da başarılı olmak
Ne alakası var yahu? Bunları ezmemiz için Avrupa'da başarılı olmamız şart. Avrupa'da başarı eşittir para, yüksek sponsorluklar, prestij vb. Yani inanılır gibi değil arkadaş, Juventus'u 5-2 yenen takımın taraftarları sevinmek yerine neredeyse üzülecekler niye tur atlıyoruz diye. Sadece Juventus geçersek kazanacağımız para, lig şampiyonu olursak kazanacağımız paradan daha fazla, umarım bunu da biliyorsundur. Lig şampiyonu olmayalım demiyorum ama ikisini bir arada yürütmek zorundayız. Sanki Avrupa olmasa bu adamlar bize düşman kesilmeyecek mi?

Hakettikleri gibi cevap veremezsen böyle olur

Ne alakası var yahu? Bunları ezmemiz için Avrupa'da başarılı olmamız şart. Avrupa'da başarı eşittir para, yüksek sponsorluklar, prestij vb. Yani inanılır gibi değil arkadaş, Juventus'u 5-2 yenen takımın taraftarları sevinmek yerine neredeyse üzülecekler niye tur atlıyoruz diye. Sadece Juventus geçersek kazanacağımız para, lig şampiyonu olursak kazanacağımız paradan daha fazla, umarım bunu da biliyorsundur. Lig şampiyonu olmayalım demiyorum ama ikisini bir arada yürütmek zorundayız. Sanki Avrupa olmasa bu adamlar bize düşman kesilmeyecek mi?
Avrupada olmasak düşman kesilmeyecekler geçtiğimiz 3 senede olduğu gibi ligde babaları olacağız.

Odadaki fili konuşun kardeşim geçin tff cart curtu geçin

Tff hükümetin piyonudur

Akp neden Fbyi şampiyon yapmaya çalışıyor bunu konuşun

Akp neden Galatasaray’a karşı bunu söyleyin

Dursun gibi Akpye yakın birine rağmen neden Galatasaray bu denli doğranıyor bunu konuşun

Belki de çıkıp hükümetin Galatasaray ile derdi nedir diye soran bir başkan olsa 30 milyon galatasaraylı var amacı ne hükümetin dese bu kadar doğrayamazlar belki
Akp şeçmeni için
Akp > gs
Akp > allah a kadar giden bir denklemde işe yaramayacak bir mevzu bu arada

Kesinlikle katılıyorum, Avrupa başarısı = Prestij, daha çok sponsor, daha büyük paralar ile sponsorlar, daha büyük yayın gelirler, premium sponsorlar, daha iyi ve elite futbolcuların tercih etmesi. 8 maçın 4'ünü kazandığında Lig şampiyonluğundan daha fazla para veriyor.

AKP'liler iyi izleyin bunları. Oy verdiğiniz adamın atadığı lavuğun yaptıklarına bakın.

Türkiye'nin futbol federasyonunun tarafsız olmadığının ispatıdır!

İç saha maçlarımızda gereken tepki verilmelidir bunların hakemlerine!

Geri
Üst Alt