Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

bu işin tek yolu yayın havuzundan çıkmaktır. çok ciddi hukukçularla bu işi konuşmak tartışmak lazım. bunu yapacak yönetim nerde gerçi ? ! versinler bizim maçları youtube galatasaray kanalından, aboneliği de aylık 500 lira yapsınlar izleyin cümbüşü.
Youtube'a geçelim aylığına kaç para derlerse vermezsem şerefsizim. Bu şerefsizlere para kazandıracağıma sadece takımıma gider hiç olmazsa param.

Defalarca bu duruma geldik her seferinde dursun’un kafasına vurup geri gönderdiler. 2 senedir futbolu fenerbahçe yönetiyor.

Yemine nefret ettirdiler şu lig bitsinde kurtulalım vallaha

bu işin tek yolu yayın havuzundan çıkmaktır. çok ciddi hukukçularla bu işi konuşmak tartışmak lazım. bunu yapacak yönetim nerde gerçi ? ! versinler bizim maçları youtube galatasaray kanalından, aboneliği de aylık 500 lira yapsınlar izleyin cümbüşü.
Katılıyorum it gibi yalvarırlar bu ülkede 30-40 milyon Galatasaray taraftarı var

ben, futbol ayak oyunu değildir spordur derken ; ''ayak oyunu yapmayın ,algı yapmayın, topunuzu oynayın'' diyorlar sanki, o cümleden onu anladım ben

Bi takımın kötü oynadığı halde galibiyeti haklı bir şekilde kazanabildiğini bilmiyor mu bu mallar

HByIsKTX0AARj9o

Bu milletin siyasi sorununuda biz çözecez anlaşılan
Lakin muhalefet yok ki !
Hepsi aynı bok derken gurbo oluyorduk işte

Geri
Üst Alt