GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Bizim aslında dikkat etmemiz gereken tek şey taraftarın ve kulübün konsantrasyonunu hakeme vermemesi, maça vermesi. Şu an yanlış tarafa odaklanırsak bu ancak bize zarar verir. Hele ki bir de Avrupa maçından önce bunu açıklamaları da ayrı bir sıkıntı da neyse.

Zaten böyle sipariş usulü atama yaptılarsa ve maçta bizim aleyhimize çok büyük bir şaibe dönerse o saatten sonra ne futbol kalır, ne Federasyon kalır. Sonrasını düşünmeye gerek yok, o noktada değiliz.

Akşam elensek bile takır takır top oynamamız lazım götleri tutuşmalı iyiden iyiye

Yahu Ahmet ben bir şaibe olmasını beklemiyorsum diyorum sen attığımız goller iptal edilirse ne olacak diyorsun ;D

Ben dediğim gibi o noktaya gelinebileceğini düşünmüyorum.
Taraftar tepki vermekte haklı Sloven olduğu için herif şaibeli ama yabancı hakem olayını hem yönetim hem Okan hocada karşı değildi yani biz kendi kendimize kızıyoruz aslinda

6 puan önde olan biz değil miyiz neden böyle bir tuzağa düşelim onu anlamadım
Problem burada biz 6 puan önde olduğumuzu unutuyoruz. Allah korusun yenilsek bile 3 puan önde oluyoruz. Onun için taraftar çok dikkatli olacak sahaya herhangi bir şey atmayacak sahaya inmeyecek sadece tüm sesiyle takıma itici destek olacak. Bence bize beraberlik bile yeter o yüzden hurra diye saldırmaya gerek yok. 1 puan pasta 3 puan çilekli pasta olur.

Taraftar tepki vermekte haklı Sloven olduğu için herif şaibeli ama yabancı hakem olayını hem yönetim hem Okan hocada karşı değildi yani biz kendi kendimize kızıyoruz aslinda
Taraftar haklı tabii de biz tamamen hakeme odaklanarak sahaya çıkarsak o maçtan zaten puan alamayız. Ben en çok ondan korkuyorum.

Bizim aslında dikkat etmemiz gereken tek şey taraftarın ve kulübün konsantrasyonunu hakeme vermemesi, maça vermesi. Şu an yanlış tarafa odaklanırsak bu ancak bize zarar verir. Hele ki bir de Avrupa maçından önce bunu açıklamaları da ayrı bir sıkıntı da neyse.

Zaten böyle sipariş usulü atama yaptılarsa ve maçta bizim aleyhimize çok büyük bir şaibe dönerse o saatten sonra ne futbol kalır, ne Federasyon kalır. Sonrasını düşünmeye gerek yok, o noktada değiliz.
Hicbirsey olmaz...Federasyon,medya ellerinde zaten..Bizim yönetim kedi gibi..Taraftar da hoca ya,1-2 futbolcuya söver sonra hayat devam eder..

Zaten bunları bildikleri için bu kadar rahatlar ya..

Bu ülkede ne olduğunda ortalık ayağa kalkmış ki burada kalksın..

Bizi germek için ellerinden geleni yapıyorlar
TFF, TFB gibi haraket ediyor
Bu hakem ne zaman ayralandı bu da önemli
Bizim özellikle de takımın bu olayların dışında sahaya odaklanması şart
Taraftar sahaya hiçbirşey atmamalı
Orman çocukları var biliyoruz
İllaki germe çabaları olacak
Sakin kalmak en önemlisi

Bu mac bitmez, yarida kalir. Gostere gostere yapiyorlar. Bedeli cok agir olacak.

Hicbirsey olmaz...Federasyon,medya ellerinde zaten..Bizim yönetim kedi gibi..Taraftar da hoca ya,1-2 futbolcuya söver sonra hayat devam eder..

Zaten bunları bildikleri için bu kadar rahatlar ya..

Bu ülkede ne olduğunda ortalık ayağa kalkmış ki burada kalksın..
Dün bir arkadaş da aynısını dedi, farazi şeyler üzerinden senaryo türetmenin anlamı yok şu anda.

Ben ortaya büyük bir rezillik çıkarsa karşılığının hafif olacağını düşünmüyorum. 30 milyon insanı öyle kolay kolay çıldırma noktasına getirebileceklerini de sanmıyorum.

6 puan önde olan biz değil miyiz neden böyle bir tuzağa düşelim onu anlamadım

50 bin taraftar olacak maçta. İçlerinde mert hakan yavşağı gibi tiplerin yapacağı tahrikleri yüzünden sahaya birşeyler atabilecek taraftar sayısı 100 tane bile olursa bu herif maçı iptal edebilir.
Haciosman şerefsizi de gelebilir veya acur’un davet ettiği o tipsiz Güney Amerikalı.
Amaçları zaten 3-0 hükmen galip gelmek FEnerbahçe Terör Örgütün.
Maç öncesi yarım saatte bir anons yapılmalı

Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (53) ve gol yediği (164) rakibi Fenerbahçe ancak sarı-kırmızılılar bu rekabetteki son 15 maçın sadece üçünü kaybetti (5G 7B).

Son 15 maçta ezici üstünlüğümüz var biliyorlar.

Geri
Üst Alt