- 9 Temmuz 2011
- 34.204
- 29.145
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip takımda her şeyi yapabilecek bir Yandaş ve yine değişik hareketler yapabilecek Mourinho gibi adamlar olduğu için dikkat etmek gerek
Bende de aynı hisler mevcut lakin iş artık kötülük vs doğruluk noktasına geldi. Her türlü şeytanlığı yapıyorlar. Lakin biz doğruluktan ayrılmazsak Yüce Allah tuzak kuranların tuzaklarını bozacaktır. Ben oluşturulan bu şeytani ortamda yalnız buna güveniyorum.İnşallah öyle olur içimde çok değişik hisler var dillendiremediğim hayırlara vesile olur inşallah
Yok bence tribünleri gerip olay cikaracaklar ve macihükmen kazanmak isteyecekler. Amaclari futbol oynamak degil. Hakemide bilgilendirmislerdir. 10-15 dk iki tur atar sahada sonra birseyi bahane edip maci yarida birakiro değil de bu 45lik slavkonun bu kadar sürede üst üste maç yönetmekten 15. dakikası adelesi atar da maçın kalanını kadir sağlam yönetirse epey gülmez miyiz
4 koldan geliyor şerolar
tribünler mallaşmamalı, asıl amaçları ortamı gerip hakemin içeri gitmesini sağlamak bunlarıniyi hakem de olsa mariborlu, acur'un sahibi olduğu takım.
yani bence yüksek ihtimal normal yönetir ama geçmişi sıkıntılı ve arızalı olabilecek tek hakemin verilmesi rezillik, bu riske engel olunmalıydı
3 puan hükmen bide -3 en istedikleri şey.Ee gözümüzün önünde şike yapıyorlar? Aslında protesto olarak bu maça çıkmamalıyız.
Vincic e karşıydı hepsi.Taraftar tepki vermekte haklı Sloven olduğu için herif şaibeli ama yabancı hakem olayını hem yönetim hem Okan hocada karşı değildi yani biz kendi kendimize kızıyoruz aslinda
ne kadar Galatasaray dusmani varsa gorev almis