GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Çok büyük geniş çaplı hazırlanmış bir oyun var biz sahaya odaklanacağız sakin kalmalıyız ama taraftarımız takımı desteklemeli tribün eşi benzeri görülmemiş şekilde ateşli olmalı

Rakip takımda her şeyi yapabilecek bir Yandaş ve yine değişik hareketler yapabilecek Mourinho gibi adamlar olduğu için dikkat etmek gerek

Aynen, bizim için asıl tehlike köpekcan ile ağlaksu. Bu adamlar organize şekilde tahrik edecek türbinler aşağı insin diye. Yabancı hakemi maç içi kararlardan çok, maçı tatil etme planı ilgili getirmiş olabilirler. Yabancı hakemler bizim ligi bilmez, burda maçların nasıl geçtiğini, gördüğümüz acayip derbileri falan bilmezler.

Sahaya direk atılan maç tatil olmadı bu ligde ama bu herif birkaç taşkınlıkta içeri geçip tatil ilan edebilir. Sonrasında ise tarafsız sahada devam edecek ya da hükmen bunlara verdirecek tff. Plan bu bence.

Bunu destekleyen başka bir nokta şu; fare suratlı herifle kevaşe wandayı maça getirme olayı. Bu da aynı planın parçası ve tek hedef daha fazla saha olayı çıkmasını sağlamak.

Çok eminim daha maç başlamadan köpekcan ısınırken taraftara "aşağıya inin" hareketleri çekecek.

Bunlar oyun güçlerine inanmıyorlar ve tek çare olarak bunu hedefliyorlar.

o değil de bu 45lik slavkonun bu kadar sürede üst üste maç yönetmekten 15. dakikası adelesi atar da maçın kalanını kadir sağlam yönetirse epey gülmez miyiz

Bu dünyada para büyük ihtiyaç
İbram hacıosmanoğlu paraya muhtaç
Acunla dost ol Tadic ile arkadaş
Ardını da sat yavaş yavaş

İnşallah öyle olur içimde çok değişik hisler var dillendiremediğim hayırlara vesile olur inşallah
Bende de aynı hisler mevcut lakin iş artık kötülük vs doğruluk noktasına geldi. Her türlü şeytanlığı yapıyorlar. Lakin biz doğruluktan ayrılmazsak Yüce Allah tuzak kuranların tuzaklarını bozacaktır. Ben oluşturulan bu şeytani ortamda yalnız buna güveniyorum.

o değil de bu 45lik slavkonun bu kadar sürede üst üste maç yönetmekten 15. dakikası adelesi atar da maçın kalanını kadir sağlam yönetirse epey gülmez miyiz
Yok bence tribünleri gerip olay cikaracaklar ve macihükmen kazanmak isteyecekler. Amaclari futbol oynamak degil. Hakemide bilgilendirmislerdir. 10-15 dk iki tur atar sahada sonra birseyi bahane edip maci yarida birakir

En başından beri söylüyorum oyunlarına ve hocalarına guvenmedikleri için bizi tamamen saha dışına çekmek istiyorlar

iyi hakem de olsa mariborlu, acur'un sahibi olduğu takım.

yani bence yüksek ihtimal normal yönetir ama geçmişi sıkıntılı ve arızalı olabilecek tek hakemin verilmesi rezillik, bu riske engel olunmalıydı
tribünler mallaşmamalı, asıl amaçları ortamı gerip hakemin içeri gitmesini sağlamak bunların

görülmemiş tahrikler yapıp tribünlerin sahaya yabancı maddeler atmasını amaçlayacaklar

sonra da bakın biz yıllardır ne çekiyoruz, yabancı hakem gelince hükmeni verdi diyecekler

yönetim olarak ben şahsen bir şey beklemiyorum, tek amaçlarının bu olduğunu düşünüyorum

Geri
Üst Alt