- 18 Mayıs 2011
- 49.930
- 52.927
- 4.398
4 koldan geliyor şerolar
rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 koldan geliyor şerolar
yaw gözlemci kim olursa olsun ondan bişey olmaz
Yıllardır aynısını düşünüyorum ve söylüyorum kötünün hesabı varsa yüce rabbimin de cezası var bu yüzden uzun yıllar daha şampiyonluk göremezler yıllardır dikkat ettiğim bir husustur bu iş hayatımda sosyal hayatımdada bir insan kötüyse kötülük peşindeyse uzun vadede her zaman kayıpları oluyorBende de aynı hisler mevcut lakin iş artık kötülük vs doğruluk noktasına geldi. Her türlü şeytanlığı yapıyorlar. Lakin biz doğruluktan ayrılmazsak Yüce Allah tuzak kuranların tuzaklarını bozacaktır. Ben oluşturulan bu şeytani ortamda yalnız buna güveniyorum.
Ya şu hoca/oyuncular/taraftar gerekeni yapsın da hakemi de yenelim minvalinde bakış açısını bir kenara bırakalım artık. 7. dakikada attı Abdulkerim'i ortada bir şey yokken diyelim, uydurma bir penaltı verdi fbye VAR da zaten onların uşağı olacak, oradan da döndürmediler. Nasıl yeneceksin istediğin kadar iyi ol. Hoca yabancı hakeme karşı değil de Acun'un kankası da olsun demedi, özellikle de dün söyledi inşallah önceden belli değildir diye, daha ne desin adam.Okan Hoca karşı olmadığına göre yabancı hakeme umarım ona göre top oynatirda mahcup etmez okadar taraftari
Hoca ve yönetim bu işte en başından beri hatalilar kimse inkar edemez ,daha Rize maçından sonra istemiyoruz yabancı hakem demeliydi yoksa kendisi bilmiyormu yabancı olursa siparişle geleceğini ,keza yönetim divan toplantısında tek bir açıklama dahi yapılmadı yani sen sesini cikarmiyorsan istiyorsun anlamı çıkar bukadar basit ,yani olası bir olumsuz durumda ihale hoca ve yönetime kalır ki taraftar tepki göstermese dün yönetim o saçma açıklamayı bile yapmayacaktıYa şu hoca/oyuncular/taraftar gerekeni yapsın da hakemi de yenelim minvalinde bakış açısını bir kenara bırakalım artık. 7. dakikada attı Abdulkerim'i ortada bir şey yokken diyelim, uydurma bir penaltı verdi fbye VAR da zaten onların uşağı olacak, oradan da döndürmediler. Nasıl yeneceksin istediğin kadar iyi ol. Hoca yabancı hakeme karşı değil de Acun'un kankası da olsun demedi, özellikle de dün söyledi inşallah önceden belli değildir diye, daha ne desin adam.
ya yemişim hakemi , çıkıp koyucaksın bütün ağlamalarını bir yerlerine sokacaksın. ömür boyu susturacaksın. elinde fırsat.
Yerli hakemden biz çekiyoruz, yerli hakemler olmasa 20 puan fark ile öndeydik, yabancı hakeme karşı olmamız hem mantık, matematik hem de prestij anlamında negatif olacaktı. Bak yabancı hakemden korkuyorlar zaa zuu yapacaklardı ki Avrupa liginde biz en az kart gören, onlar ise en fazla kart gören takım vs. Karşı çıkmak manasız olacaktı. Ama onların bu isteklerinin altında rüşvet alabilecek bir hakem ya da istediklerini yaptırabilecekleri bir hakem getirmek isteğinin yattığı barizdi.Hoca ve yönetim bu işte en başından beri hatalilar kimse inkar edemez ,daha Rize maçından sonra istemiyoruz yabancı hakem demeliydi yoksa kendisi bilmiyormu yabancı olursa siparişle geleceğini ,keza yönetim divan toplantısında tek bir açıklama dahi yapılmadı yani sen sesini cikarmiyorsan istiyorsun anlamı çıkar bukadar basit ,yani olası bir olumsuz durumda ihale hoca ve yönetime kalır ki taraftar tepki göstermese dün yönetim o saçma açıklamayı bile yapmayacaktı