GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Kardeşim, onların şerefsizliği su katılmamış bir gerçek, bunu hepimiz biliyoruz..

İnsanların gözüne soka soka bir şey yapamazlar.. Ne maçın hakemi ne de Uefa Başkanı, yalı sıpası ve yardakçısı ile yemek yedi diye böyle bir şeyi göze alamazlar.. Netice itibarı ile bu insanların bir kariyeri var.. Dediğin gibi 6 kişi bırakırsa bunu tüm dünya, FIFA duymayacak mı, görmeyecek mi ?

Hakem eli ile yapabilecekleri en fazla şey, takdir haklarının kendileri için kullanılması olur.

Beni hakemden çok düşündüren konu Okan Hoca.. 3 lü savunmayla çıkıp, Mertens i de 11 e koyarsa ne hakem konuşulur, ne Ceferin..
Güzel ve mantıklı tespitler ozaman sorulması gereken soru şu bu şerefsizler kaç hafta öncesinden neden yabancı hakem istiyoruz demeye başladı? Ve neden Sloven bir hakem verildi okadar ucl hakemi varken

Puştun hts kaydına da bakamayız

Kimler kimler ulaşmıştır bu herife etki etmeme ihtimalleri sıfır

Bu hakem açıklandıktan sonra kulübün bu gün için maç var yok bakmayıp bu verilerle. Maribor'un sahibinin Acun olduğunu da göstererek bu şaibeli hakem hakkında açıklama yapması lazım ve bu hakemin Acun ve Fb ile bağlantısını göstermesi lazım ama aradan 4 saat geçti bunu da akıl edemediler zira hala açıklama yok. Herkes Koç ve Acun'un tasmalı köpeği bazı şeylere engel olunamayabilir bu sebeple ama en azından bu şaibeli işi de gösterebilirsin bir açıklama ile bunu yapması lazım yönetimin. Bu hakeme itiraz ettiğimiz yazı ile birlikte daha detaylı bir şekilde açıklamaya hazırlanıyorlardır umarım. Bunu bile akıl edemeyeceklerse gidip istifalarını da verebilirler.

Güzel ve mantıklı tespitler ozaman sorulması gereken soru şu bu şerefsizler kaç hafta öncesinden neden yabancı hakem istiyoruz demeye başladı? Ve neden Sloven bir hakem verildi okadar ucl hakemi varken

Sloven hakem verilmesi ile ilgili aklıma gelen 2 neden var.

Birincisi, Oktar müridinin satın aldığı takımla ilişkisi olduğunu bile bile istediler. Burada amaç, Galatasaray'ı yönetimi ve taraftarı ile birlikte galeyana getirip maçı saha dışına çekmek, kaos yaratmak.. Netice itibarı ile maçın seyirci taşkınlığı ile yarıda kalmasını kaşıyacaklar.. Bu bağlamda, ilk 11 lerinde MHY denen provakötürü görmek sürpriz olmayacaktır.

İkincisi ise tamamen geri zekalı olmaları.. Ben olsaydım maçın hakeminin yabancı olmasını ayarlar, gerisine karışmazdım.. Olası bir Galatasaray galibiyetinde ellerinde yapıydı sapıydı vs. hiç bir done kalmayacağı gibi üstüne rezil olup, kendi camiaları ile papaz olacaklar.. Dediğim gibi süreci tamamen geri zekalı bir kafa ile yönettiler.

Benim düşüncem, hakemin en fazla takdir haklarını bunların lehine kullanabileceği yönünde.. Asıl iş, bizim hocaya ve oyuncularımıza düşüyor..

Masa da kaybettik

Saha da kazanmak zorundayiz

Bir spor teröristi sampiyon olamiyor diye yapmadiklari pislik kalmadi

Kardeşim, onların şerefsizliği su katılmamış bir gerçek, bunu hepimiz biliyoruz..

İnsanların gözüne soka soka bir şey yapamazlar.. Ne maçın hakemi ne de Uefa Başkanı, yalı sıpası ve yardakçısı ile yemek yedi diye böyle bir şeyi göze alamazlar.. Netice itibarı ile bu insanların bir kariyeri var.. Dediğin gibi 6 kişi bırakırsa bunu tüm dünya, FIFA duymayacak mı, görmeyecek mi ?

Hakem eli ile yapabilecekleri en fazla şey, takdir haklarının kendileri için kullanılması olur.

Beni hakemden çok düşündüren konu Okan Hoca.. 3 lü savunmayla çıkıp, Mertens i de 11 e koyarsa ne hakem konuşulur, ne Ceferin..
İnsanların gözüne soka soka ısmarlama hakem atadılar çekinirler mi sizce, gözleri dönmüş vaziyetteler hersey yapar bunlar. Amaçları hükmen galibiyet zaten maçta olay çıkartirip feneri hükmen 3-0 kazandırmak.

Kesinlikle bir planları var maçı 3-0 hükmen alma gibi ikili averajı da düşünüyorlar allah yardımcımız olsun zulüm görüyoruz

Bu adam hafta sonu mac yonetip 2 gun sonra gelip bizim macimizi yönetecek.Sampiyonlar ligindede maç yönetti 6 gunde 3 maç.

Baska ülkelerde federasyonlar kulüplerin hizmetinde oluyor, trde de bi kulübün emrinde. Artik yeter, ozaman federasyonu kaldirsinlar kulüpler birliginde kulüpler kendi yönetsin futbolu. Kararlar oy cogunla verilsin.

İnsanların gözüne soka soka ısmarlama hakem atadılar çekinirler mi sizce, gözleri dönmüş vaziyetteler hersey yapar bunlar. Amaçları hükmen galibiyet zaten maçta olay çıkartirip feneri hükmen 3-0 kazandırmak.

Evet, aynı şeyleri söylüyoruz zaten..

Maçın hakeminin geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmez özel hayatıdır.. Bugün itibarı ile Şampiyonlar liginde elit hakem kategorisinde, dün akşam da maç yönetti.. Bu adam İstanbul a gelecek, tüm kariyerini, kişiliğini bir kenara bırakıp, kendisine yabancı bir takımı başka bir takıma karşı galip getirmeye çalışacak.. Bunu da insanların gözünün içine soka soka yapacak.. Aynı şekilde UEFA Başkanı, kendi kariyerini, kişiliğini, gelecek beklentisini (FIFA Başkanlığı olabilir) bir kenara bırakacak, yemek yediği bir adamın takımını destekleyecek.. Kaldı ki UEFA, FIFA ya bağlı bir kurum.. FIFA noluyor kardeşim demeyecek mi ?

Desen nolcak yine bunu atayacaklardi
Ülkemizde anlama işi ciddi sıkıntıda o yüzden bu şekilde yapmalısın ki herkes anlayabilsin. Mesela şu anda yönetimin yapması gereken ilk şey açıklama ile Vincic'in hiç bir Maribor maçını yönetmediğini kanıtlarla göstermek kendisini Maribor taraftarı olduğunu göstermek ve Acun'un Maribor'un sahibi olduğunu da kanıtlarla göstermek olmalı. Bu sebeple hakem atanmadan önce bu hakeme karşı yapılan itirazı da açıklayarak bunlara rağmen Tff bu hakemi atadı. Tff alenen Fb'yi şampiyon yapmak üzerine kurulu bir yapıda gidiyor diye de o açıklamayı bitirmek. Karşıda o kadar büyük bir sermaye ve dolayısıyla medya gücü var ki bazı şeylere o yüzden engel olamayabilirsin şahsen bunu anlayabilirim ama bu yapılanları da bir açıklama ile aptala anlatır gibi açıklaman ve bunu akıl etmen gerekir. Bunu bile akıl edemeyecek hale geldiyse yönetimdekiler o zaman onların istifası gerekir. Bu dediğimin akla gelmesi için üstün zeka olmaya gerek yok çünkü.

tezgaha uyan yönetim, takıma sahip çık.

acur burayı surv mü sanın naptın bura samiyen

Evet, aynı şeyleri söylüyoruz zaten..

Maçın hakeminin geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmez özel hayatıdır.. Bugün itibarı ile Şampiyonlar liginde elit hakem kategorisinde, dün akşam da maç yönetti.. Bu adam İstanbul a gelecek, tüm kariyerini, kişiliğini bir kenara bırakıp, kendisine yabancı bir takımı başka bir takıma karşı galip getirmeye çalışacak.. Bunu da insanların gözünün içine soka soka yapacak.. Aynı şekilde UEFA Başkanı, kendi kariyerini, kişiliğini, gelecek beklentisini (FIFA Başkanlığı olabilir) bir kenara bırakacak, yemek yediği bir adamın takımını destekleyecek.. Kaldı ki UEFA, FIFA ya bağlı bir kurum.. FIFA noluyor kardeşim demeyecek mi ?
Fifa'nin da ne kadar pislik bir kurum olduğu malum Türkiye liginde neler olduğunu çok da onemsemezler. Ha ama biraz akıllı bir yönetim olsa bu ceferinin olaylarını İngiltere basınından sağlam araştırmacılar ile kontak kurup anlatsa onlar içinden geçerde bizdekiler hala uyarıyoruz kamuoyuna bırakıyoruz tadında takılıyorlar.

Cok uzadı bu hakem muhabbeti. Futbolcu ve teknik ekibe olumsuz yansır her zaman bu işler. İşimize bakmakta fayda var. Yönetimimiz gücü yok demek, elden birsey gelmedi. Sahaya odaklanmak lazim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt