GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Ne olmaz dediysek oluyor

Yani kariyerli hakem yok riske etmez falan geçiniz

Derbiyi rezil yönetse bile CL maçları yönetmeye de devam eder kimse bu ligdeki hatasıyla adamı harcamaz, hem kim harcayacak?

Geçmişinde sabıkası var

Sezon başından beri Acun ve Koç ile bir çok kez buluşmuş Ceferin ile tam olarak bağlantılı

Burda da yazılıyordu bu adam niye bu kadar bunlar ile takılıp ülkeye geliyor diye

ifb nin ısrarla istediği bir isim ve bunun zeminini oluşturuldu önce yabancı hakem diyerek. Aslında olay yabancı hakem değil direkt bu hakemmiş.

Yönetim derhal istifa etmeli.

Dursun'a siyasete bağlantısı var falan diyorlar hani nerede. Defolup gidin lan hepiniz. Kaç tane adam koskoca kulübün hakkını savunmaya acizsiniz. Işbilmez beceriksiz korkak herifler.

Ne olmaz dediysek oluyor

Yani kariyerli hakem yok riske etmez falan geçiniz

Derbiyi rezil yönetse bile CL maçları yönetmeye de devam eder kimse bu ligdeki hatasıyla adamı harcamaz, hem kim harcayacak?

Geçmişinde sabıkası var

Sezon başından beri Acun ve Koç ile bir çok kez buluşmuş Ceferin ile tam olarak bağlantılı

Burda da yazılıyordu bu adam niye bu kadar bunlar ile takılıp ülkeye geliyor diye

ifb nin ısrarla istediği bir isim ve bunun zeminini oluşturuldu önce yabancı hakem diyerek. Aslında olay yabancı hakem değil direkt bu hakemmiş.

hayir bi de kariyerini nasil riske atacak? ilk mactaki fb penaltisi gibi 1 penalti 1 kirmizi ufurse basina ne gelecek? hicbir sey. ben boyle gordum diyecek var da karismayacak.

Eğer yönetim bu organize terörist bürokrasiyi aşamıyorsa, yayıncı kuruluş dahil herkese baskı yapmalı. Yetmiyorsa yurtdışından bağımsız ünlü hakemleri veya yorumcuları gözlemcileri maça davet etmeli. Yaşanacak her türlü rezilliğe alabildiği kadar önlem almalı.

Çıkıp hakemi de yeneceksin diyen Galatasaray taraftarına da yazıklar olsun. Ayarlanmış, rakibin tarafından atanmış bir hakemi nasıl yenmeyi düşünürsün. Yuh olsun size.

Resmen acunun atadı hakemi. Nerden bakarsak bak büyük skandal.

Hakem hasta maribor taraftarı. Asla mariborun maçlarına vermiyorlar bunu.

Mariborun sahibi Acun iti.

Herşey çok net ortada.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evire çevire koyup yolumuza bakarız.

kafa karışıklığı var.. şu anda hukuk tanımazlıkla, yapılan algılarla şaibeli bir kulüpmüş gibi gösterilmeye çalışıyoruz. net olarak yerli hakem gelmesi gerekirken, süreç hukuksuzken.. hala abuk subuk konulara değinmeye çalışan aklı yetmeyen taraftar azınlıkta değil.. adam diyor istediğim zaman istediğim şekilde ligi dizayn ederim.. bunu bile algılayamadıktan sonra bu duruma karşı koyamazsın..

Hacıosmanoğlu belki de tarihin en kötü TFF başkanı. Kaldı ki kendisinden de anca böyle bir performans beklenir idi, ben asla şaşırmıyorum olan bitene. Kazandığında da sevinmedim. Üzücü olan, bu şahsı istifa ettirememiş olmamız, o koltukta durduğu her saniye Türk futboluna zül.

Adam Cumartesi ligde mac yonetirse bizim mac icin simdiden gecmis olsun. Pozisyonlara 50m uzakta kalir yorgunluktan. Kafasina gore duduk calar.

Geri
Üst Alt