GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saha bu şerefsizlere dar edilmeli tankla topla tüfekle saldırmalıyız kaleyi gördüğümüz her yerden vurup doksan dakka nefes aldırmamız lazım öyle bir maç istiyorum ki göt korkusundan defanstan çıkamasınlar

Getiriliş şekli yanlış - uygulanması yanlış - açıklama tipi yanlış

ama bütün bunlara rağmen , getirilen hakemin karnesi genede iyi bu arada.

@Alper Altun Real -City mi yönetecekti bu akşam ?

Saha bu şerefsizlere dar edilmeli tankla topla tüfekle saldırmalıyız kaleyi gördüğümüz her yerden vurup doksan dakka nefes aldırmamız lazım öyle bir maç istiyorum ki göt korkusundan defanstan çıkamasınlar
Valla mertens abdulkerim baris alper fln hiç öyle düşünmüyor gibi başkan

Onlar nasıl Tff'yi tehdit edip sonuç alıyorsa öyle. Zaten o dakikadan sonra ligde oynamanın anlamı kalır mı?
Onların Tff'yi tehdit edip sonuç aldığı yok o iş tamamen gölge oyunuydu. Onlar o adamı para ile satın almış zaten. Yine aldıkları medya ile de sanki tehdit edip sonuç alınmış vb. gibi algılar yapıyorlar işte. Ligden çekilmek vb. demek yapamayacağın ciddiyetsiz sadece dalga geçilecek bir şey olur.

Bu tff bizim oylarımız ile seçildi, unutmayalım. Yonetim hatalı bu konuda, yanlış ata oynadılar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsallah bu gece ölür bütün tuzaklari baslarina dolanir
TFF ve Ali koç işbirliği nefretlik %100

ama du bakalım no-name bir herif değil en azından - o kadar maçta görev alan adamda mamalanamaz heralde ? zaten normal dışı bir olay - dünya derbisi - izlenecektir.

Bu şekilde koyup "SUSUN" demek için de altın fırsat.

ama bizim yönetimimizin kendi halinde bir dünyada olması - sürece baktığında hep taraftarı sakinleştirme anlarında cümleler etmesi hatalarını kapatmaz.

Yalnız bişi diyecem

Bunlar bizi yine kenetledi haberleri yok

Maça hiç konsantre değildik düne kadar, enayiler sağolsun bizi kendimize getirdi

bizim kenetli olmadigimiz bi an yok

mühim olan topcularin bütün bu itliklerin,emeklerine sürülmeye calisilan lekelerin farkında olmalari

tek hayalim şunlara koyduktan sonra hocanın ekrana çıkıp seneye uzaylı hakem isterler artık herhalde (gülerek) demesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt