GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şikecilerden kurtulmanın tek yolu o ceferin'in bir şekilde yakayı ele vermesi. O herif temiz olamaz
Şimdi bütün taşlar oturuyor. Geçen sene ve bu sene Avrupa'da karşımıza gelen hakemlerde demek ki arka planda bu onun bunun çocuklarınin parmağı vardı

Yahu öyle işi bağlıyorlar ki siyaset gibi,

Şimdi çıkıp eleştirsen, protesto etsen, isyan etsen “Bakın türk hakemleri koruyordu ondan rahatsız oldu” derler.

Adana maçında izlenen tiyatro da bundandı, saçma salak bir hakem getirecekler ve operasyonla Fener’i galip getirecekler, bir de çıkıp “Bakın yabancı hakem olsa 3 sezondur lig böyle olacaktı” diyecekler

Bir Zübük filmi de futbolda izliyoruz.
Bunlar ofç mu yani??

Vincic şikecilerin ısmarlama hakemi herifin fuhusdan yakalanmisligi var kesin kumar isleri de vardır adnan oktar muridi subyancı serefsiz simdiden pazarlıklara baslamistir. Ne yapıp edip bu herifin atanmasını engellemeliyiz

GkJOIpvXUAA9y_0

Şikecilere yalakalık yapan çok tff başkanı gördük ama böylesine sloppy blowjob yapan tff başkanını ilk kez görüyoruz.

Ben böylesini ne gördüm ne de duydum.

Maribor un Avrupa maçlarını incelemeye başladım. Ceferin in foyalarini bulup buraya atacağım

Ondan sonra maçı bırakmadık asıldık diyelim skoru 2-1 e getirdik bu kahpe hakeme rağmen, dk 90 artık yenicez mhy kenarda yere atladı cebinden çıkardığı bozuk parayı da hakeme gösterdi kafama attılar diye

Hakem de maçı tatil etti fb 3-0 hükmen kazandı şmp oldu

O zaman nolur

Maçı bilinmis ülkelerden iyi bir yabancı hakem yönetsin istiyoruz. Fb nin arka kapisinda yatan elemanin türk hakemden farkı yok
Ben de öyle istiyorum zaten de burdan gördüğüm kadarıyla yabancı hakem istenmiyor gibi geliyor bana

bu arada şunu unutmayalım

bu maçın hakemi kim olursa olsun , zaten hepimizin beklediği gibi %49-%51 taraflı olacaktı. Kimi atasalar yerli olarak bize karşı alehimiz, fenerin lehine geçmişi zaten vardır.

o nedenle aslına bizim için değişen hiç bir şey yok.

ama değişen şey - bu maçın sonucuna göre kaçacak deli arayan isimler olacaktır. Bu işinde yapılışındaki ilişkiler , konuşmalar , yazışmalar A dan Z ye incelenmelidir SKORDAN BAĞIMSIZ.

Punduna geitirlen bir şey olduğu belli - fener yönetiminin kaybedeceği bir şey yok zaten, yenilselerde "olabilecek" bir şey olacak nede olsa.

bunu fırsata çevirmeyi bilmesi gereken taraf biziz - yeneceksin ...sonra izleyeceksin bakalım acun "yabancıyı sorgulamıyoruz" çizgisinde kalabilecek mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt