GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu düzen kökten değişmedikçe bu ülke futbolundan bi bok olmaz kara para anlayanlar şike yapanlar elini eteğini çekmedikçe boktan boka koşarız

çok açık ve net konuşucam

bu maçı doğru düzgün şaibesiz bi yabancı hakem yönetmeyecekse, sokağa çıktığında çoluğunun çocuğunun yanında ağzı burnu kırılabilecek biri yönetmeli
İş zaten oraya gidiyor bunların amacı taraftarı stada dökmek bakın görüşünüz

Hiçbişey yapamasa bile en ufak bir olayda maçı tatil edip şikecilere 3-0 hükmen galibiyet verir. H.o.

Has... gidin lan artik. Derhal ayaklanilmali, derhaal. Maribor dogumlu hakemi veriyorlar maca. Alooo yonetim. Derhal abicim, haydi. Bu kabul edilemez.

Dünyayı fethetmiş Osmanlı evlatları varken ne işi var yabancı hakemlerin bu ligde?

Adam çok mu iyi hakem bilmiyorum da kariyerli bir adam sonuçta geçen sene ŞL finalini yönetmiş.

Adamı etki altına aldılarsa bile hem kendi kariyeri açısından hem de bütün ülkenin gözü önünde abuk subuk maçı etkileyecek bir karar alabileceğini sanmıyorum. Ha oldu diyelim, bu sefer de biz bu adamın geçmişinde şaibe olduğu için istemiyorduk, buna rağmen bizi dinlemeyip getirdiniz. Bu saatten sonra da liginizi alın başınıza çalın deme hakkına sahibiz. Hani Fener yabancı VAR gelmezse TR Kupası'nda oynamam diye Tff'yi tehdit etti ya, aynı hesap. Sen de dersin ki ortada tek bir takımı aşağı çekip rakibini ileri itmek için Federasyon eliyle bir kurgu oluşturulmuş. Ben de böyle bir ligde yer almıyorum dersin, çekilirsin ligden. Tabii bu söylediğim için çok fahiş hatalar olması lazım. Yoksa o kafayla maça çıkarsak biz zarar görürüz.
Fahiş hatalar oldu ligden nasıl çekileceğiz acaba? Ligden falan çekilemezsin, ligden çekilmek demek = futbol kulübünü kapatmak demek.

Tek maçlık yabancı hakem gelemez, TFF bunu açıklamyamaz o yüzden kalan derbi maçlarının hepsinde yabancı hakem yönetecek diyecekler.

Hakeme baktım da geçen seneki şampiyonlar ligi finalini falan da bu herif yönetmiş. Bilmiyorum, iyi oynarsak hakem de bir şey yapamaz bence. Ama yine de bu kadar pasif olan gs yönetimi istifa etmeli.

komplodan öteye gidemeyecek bi söylem şu

adam geçen sene şl finali yönetmiş
İsmi adli olaylara karışmış bu herifin emeklilik ikramiyesi vurmayacağı ne malum. Bunların temiz hakem getireceğine inanmıyorum. Öyle niyetleri olsa 5 büyük ligden getirirlerdi. Sloven herif radara yakalanmaz gelişmemiş ülke olduğu için

Bu vincic olayı resmen körün gözüne parmak sokmak
Koç un hırsı neymis be arkadaş 1 kere şampiyon olup gitmek için dünyaları birbirine katacak resmen. Herif hiç şampiyon olamadan giden başkan olarak anilmamak için bütün tuşlara basıyor
Bunu daha önce de yazdım resmen bu seneyi namus meselesine çevirdiler
Acun da dahil Türkiye'de oluşan Güzel Adam sıfırdan başlayan adam başarılı adam İmajını yerle bir ediyorlar bunun farkında değiller
Allah'ın izniyle Pazartesi günü takımımız bütün bu oyunları altı üst edip Evimizde rahat bir galibiyet alacağız

Kaç defa dedim başında kim olursa olsun fayda etmiyor rtaş ülkeyi yöneten adam Fenerbahçe kongre üyesi ne yapabilirsin bu düzene sen ben kimiz abi dursun Özbek falan senden benden farklı adamlar mı sanıyorsunuz
Yav ulkeyi yönetenle ne alakasi var? Alakasi olsa 10 senede 2-3 kere sampiyon olurlardi en azindan. Adamlar 10 senedir sampiyon olamiyorlar

Sen tffye karsi yumrugunu masaya vuramiyon diye bunlar geliyor basimiza

Dursun ileri geri konusuyor kocla ilgili ama bi etkinlige gelince tokalasiyor mesela

İsterse ali koç ve macun yönetsin çıkıp sahayı onlara dar etmeliyiz.Cok büyük bir taraftar baskısı lazım bu maçta..

Iki yuzluluk degil mi?

Neden fenerin istedigi oluyor hep? Harcama limitleri kaldirilmasi falanda hep onlar istedi diye oldu.

Parasi pesin odenmis hakemi de tayin etmisler. Galatasaray basit bir anadolu kulubumu goz gore gore kural degisikligi yapiliyor. Mourinho taninirligi hakemleri etkilemez mi

Daha kağıttan yazıyi okuyamayan herifi sporun en tepesine getirdiler Allah belanızı versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt