Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.869
- 11.382
- 1.223
Bu düzen kökten değişmedikçe bu ülke futbolundan bi bok olmaz kara para anlayanlar şike yapanlar elini eteğini çekmedikçe boktan boka koşarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bİz de onu diyoruz zaten.elit yabancı her derbiye gelsin ama o mariborlu satılık gelmesinyabanci hakem iyidir
ama o mariborlu herif olmamali
İş zaten oraya gidiyor bunların amacı taraftarı stada dökmek bakın görüşünüzçok açık ve net konuşucam
bu maçı doğru düzgün şaibesiz bi yabancı hakem yönetmeyecekse, sokağa çıktığında çoluğunun çocuğunun yanında ağzı burnu kırılabilecek biri yönetmeli
Beni ilgilendirmezkomplodan öteye gidemeyecek bi söylem şu
adam geçen sene şl finali yönetmiş
O zaman vardaki bit karışmazsa tekme tokat dalalım bunlarakırmızı kart ve penaltı vermiş ama 2sini de varla vermiş
çok müdahil olmadan paramı alıp gideyim gibi yöneten biri gibi
bilhassa penaltıda ayağa basma barizken görmemiş mesela
Fahiş hatalar oldu ligden nasıl çekileceğiz acaba? Ligden falan çekilemezsin, ligden çekilmek demek = futbol kulübünü kapatmak demek.Adam çok mu iyi hakem bilmiyorum da kariyerli bir adam sonuçta geçen sene ŞL finalini yönetmiş.
Adamı etki altına aldılarsa bile hem kendi kariyeri açısından hem de bütün ülkenin gözü önünde abuk subuk maçı etkileyecek bir karar alabileceğini sanmıyorum. Ha oldu diyelim, bu sefer de biz bu adamın geçmişinde şaibe olduğu için istemiyorduk, buna rağmen bizi dinlemeyip getirdiniz. Bu saatten sonra da liginizi alın başınıza çalın deme hakkına sahibiz. Hani Fener yabancı VAR gelmezse TR Kupası'nda oynamam diye Tff'yi tehdit etti ya, aynı hesap. Sen de dersin ki ortada tek bir takımı aşağı çekip rakibini ileri itmek için Federasyon eliyle bir kurgu oluşturulmuş. Ben de böyle bir ligde yer almıyorum dersin, çekilirsin ligden. Tabii bu söylediğim için çok fahiş hatalar olması lazım. Yoksa o kafayla maça çıkarsak biz zarar görürüz.
İsmi adli olaylara karışmış bu herifin emeklilik ikramiyesi vurmayacağı ne malum. Bunların temiz hakem getireceğine inanmıyorum. Öyle niyetleri olsa 5 büyük ligden getirirlerdi. Sloven herif radara yakalanmaz gelişmemiş ülke olduğu içinkomplodan öteye gidemeyecek bi söylem şu
adam geçen sene şl finali yönetmiş
Bunu daha önce de yazdım resmen bu seneyi namus meselesine çevirdilerKoç un hırsı neymis be arkadaş 1 kere şampiyon olup gitmek için dünyaları birbirine katacak resmen. Herif hiç şampiyon olamadan giden başkan olarak anilmamak için bütün tuşlara basıyor
Yav ulkeyi yönetenle ne alakasi var? Alakasi olsa 10 senede 2-3 kere sampiyon olurlardi en azindan. Adamlar 10 senedir sampiyon olamiyorlarKaç defa dedim başında kim olursa olsun fayda etmiyor rtaş ülkeyi yöneten adam Fenerbahçe kongre üyesi ne yapabilirsin bu düzene sen ben kimiz abi dursun Özbek falan senden benden farklı adamlar mı sanıyorsunuz
Yerli hakem herturlu dogruyor zaten. Baskanimiz duduk astiramadigi icin bugune kadarVincic ismi bilinçli olarak servis edildiyse
Gs istemedi diyip yerli hakem verirlerse
Yerli hakem de bizi doğrarsa
Ne diyecez