GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb anderlecht maçındaki hakem yönetimini gördükten sonra hiç guvenilmez artık.Dunyanin en net penaltısını 2 dakika inceleyip vermediler maç 1-1 olacakti üstüne yan hakemin faul diye bayrak kaldırdığı pozisyonu orta hakem devam ettirdi gol oldu var dan iptal etmediler..

Haciosmanin tff başkanı olmadan ve olduktan sonraki mal varliklari(ailesi dahil) araştırılıp kamuoyuna sunulmalı. Orada anlarsiniz herşeyi

Koç un hırsı neymis be arkadaş 1 kere şampiyon olup gitmek için dünyaları birbirine katacak resmen. Herif hiç şampiyon olamadan giden başkan olarak anilmamak için bütün tuşlara basıyor

Adam çok mu iyi hakem bilmiyorum da kariyerli bir adam sonuçta geçen sene ŞL finalini yönetmiş.

Adamı etki altına aldılarsa bile hem kendi kariyeri açısından hem de bütün ülkenin gözü önünde abuk subuk maçı etkileyecek bir karar alabileceğini sanmıyorum. Ha oldu diyelim, bu sefer de biz bu adamın geçmişinde şaibe olduğu için istemiyorduk, buna rağmen bizi dinlemeyip getirdiniz. Bu saatten sonra da liginizi alın başınıza çalın deme hakkına sahibiz. Hani Fener yabancı VAR gelmezse TR Kupası'nda oynamam diye Tff'yi tehdit etti ya, aynı hesap. Sen de dersin ki ortada tek bir takımı aşağı çekip rakibini ileri itmek için Federasyon eliyle bir kurgu oluşturulmuş. Ben de böyle bir ligde yer almıyorum dersin, çekilirsin ligden. Tabii bu söylediğim için çok fahiş hatalar olması lazım. Yoksa o kafayla maça çıkarsak biz zarar görürüz.

Fb anderlecht maçındaki hakem yönetimini gördükten sonra hiç guvenilmez artık.Dunyanin en net penaltısını 2 dakika inceleyip vermediler maç 1-1 olacakti üstüne yan hakemin faul diye bayrak kaldırdığı pozisyonu orta hakem devam ettirdi gol oldu var dan iptal etmediler..
Bu ceferin bir haltlar yiyorsa isviçre polisi veya interpol'dan başka kimse yardımımıza yetişemez.

Çıkıp bi hava alayım, ormana çıkıp birilerine bağıra bağıra ana avrat söveyim

Yav ülkenin her yerinde parası olanın düdüğü çalarken, futbolda aksini düşünmek hata olur.

Dede serveti ile herkesi satın almış keyfine göre ne isterse yapıyor.

Gs'nin başında da tam istediği gibi aşırı pasif bir yönetim var. Olan GS taraftarına oluyor, sinir harbi.

Bu koç un hakkindan Ünal Aysal gelirdi laflariyla çıkarıp çıkarıp saplardi buna

Eee böyle yönetim olursa istediğini yapar, bari işe yarayın da o sloven’ i şutlatın diyeceğim de onu da beceremezler.

Lamı cimi yok, ne olursa olsun almak zorundasınız bu maçı.

Derse bugün düşer konya
o zaman

god-islam.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt