GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence cok iyi oldu. Böyle yapılan bir şerefsizlik karşısında ben bile deli oluyorsam sinir beni boğuyorsa heralde topcular da sinirlenir hırslanır. Çıksınlar ne kadar fenerli varsa anakjnkjnfkdnı sikdjsasjbsler

Ondan sonra maçı bırakmadık asıldık diyelim skoru 2-1 e getirdik bu kahpe hakeme rağmen, dk 90 artık yenicez mhy kenarda yere atladı cebinden çıkardığı bozuk parayı da hakeme gösterdi kafama attılar diye

Hakem de maçı tatil etti fb 3-0 hükmen kazandı şmp oldu

O zaman nolur

tavuk doner olur

asdffasdasd.webp

Bodrum - Hatay (burdan ses çıkmazda)
Sivas - konya

bu maçlarda haksızlık olursa bu kulüpler çıkıp demeyecek mi "Yabancı hakem istiyoruz , yerli hakemler şaibeli" diye.

TFF - iş yapış şekliyle bitirdiler Türkiye'de hakemliği.

kulüpleri sponsorlukla arkabahçesi yapıp harcadı ali koç
şimdi hakemleri bitiriyor
TFF zaten avcunda

bu sene tutmaz ama önümüzdeki sezondan itibaren çekilmez ortam maksimuma vuracak.

Ekli dosyayı görüntüle 280390

Bodrum - Hatay (burdan ses çıkmazda)
Sivas - konya

bu maçlarda haksızlık olursa bu kulüpler çıkıp demeyecek mi "Yabancı hakem istiyoruz , yerli hakemler şaibeli" diye.

TFF - iş yapış şekliyle bitirdiler Türkiye'de hakemliği.

kulüpleri sponsorlukla arkabahçesi yapıp harcadı ali koç
şimdi hakemleri bitiriyor
TFF zaten avcunda

bu sene tutmaz ama önümüzdeki sezondan itibaren çekilmez ortam maksimuma vuracak.
Feneri mutlu etmek için tüm düzeni bozdular.

Feneri mutlu etmek için tüm düzeni bozdular.
düzen zaten yoktu - MHK da fenere hizmetteydi - hakemler cılkını çıkaramıyordu

şimdi cılkı çıkarılsa sorumlu bulamayacaksın saha içinde, her takımın maçı için söylüyorum tabii.

tutmayan her şeyi yerlebir edip bir üstüne çalışıyorlar.

tekrar tekrar diyorum - ülkede düzen yok , biz sadece spora vuran kısmını konuşuyoruz.

Maçın hakeminin kim olacağından çok, Okan Hoca nın (Hoca diyorum, kenetlenme zamanı) 3 lü defans ve Mertens sevdası düşündürüyor beni.. Umarım öyle bir saçmalık yapmaz..

Rize maçının 60.dakikasından sonraki takım çıkarsa bu şikeci güruha çakar geçeriz..

İstedikleri yabancı hakemi getirsinler.. Hepsini üst üste koyup, yanlarına bırakmamak lazım..

usul olarak en net sorulacak soru şu

toplantı çarşamba mı gelsekte gelmesekte ? evet.

e baba sen salı günü yazışmaları falan hepsini tamamlamışsın - kendin söyledin ?

@Can Erden

Psv-Juventus macini yonetecek bu Sloven.
iyi bari izleyebileceğimiz güncel bir şey olacak

tekrar - her ne kadar usulen yanlış ve taraflı olsada adı bile duyulmamış saçma bir hakem ekibi yerine genede eyv - Ceferin'in bile repütasyonu masaya kondu şu an (bu arada aylardır herif gelip maç falan izliyor TFF ile buluşuyor - neler neler konuşulmuş belli ki )

Gene çıkacağız ...gene koyacağız ...cümle alem susacak inşallah

Hakem belli talimatla vicic denen şaibeliyi getirdiler ama değilmiş gibi yapıyorlar karar verilecekmiş göya. bak sen ABV

Ptesi koyduk geçtik..

ne oalcak - bu sefer son anda Play-off mu koyacaklar mesela ?

Turpin
Marciniak

bunların suyu mu çıktı.

Vereceksiniz bunlardan birini.

Yok öyle tutuklama görüntüsü olan Vincic veya şikenin mucidi Romanyalılar.

Yeter artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt