Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

namussuz oğlu

Fenerasyon ileride kendilerine gelecek topu taça atmak için yapmıştır. Bak bizde soruşturma başlattık diye.

Şimdi hazır bir soruşturma varken Uefa nezdinde bastırmamız lazım. Asıl orası darbeyi vuracak çünkü.

Yaptıkları apaçık Uefa'nın ffp olayını delmek. Ve bunu yapan yönetici kendi ağzı ile suçunu marifet gibi açıklıyor.

Umarım Uefa nezdinde de bir başvuru yapılmıştır.

Gündemden düşürmemek lazım bu konuyu.

Madem onlar bize yapıyor. Bizde onlara yapalım işte. Kıstasa kıstas.

Yalandan işler

Dostlar alışverişte görsün

Demek ki üstüne kapatacaklar.

Safi bunu açık açık anlatınca lan bu adam ne hesap ediyor da bu kadar rahat konuşuyor demiştim şimdi acaba Koç'la bir tezgah kurdular da sözleşmeyi başlarından atmaya mı uğraşıyorlar diye düşünmeye başladım.

Bunlardan beklenebilecek bir hareket. Adam (Koç) ben kulübü yönetmiyorsam kimse yönetemez kafasıyla bakıyor bence. Safi de bakın ben Fenerbahçe'mizi bu kadar seviyorum diyerek biraz daha PR yapmış oldu. O herifin zaten gördüğüm kadarıyla tek derdi kendini öne çıkarmak.

Fenerasyon yerine Fifa olsaydı belki birşeyler çıkardı. Bir kaç bin TL ceza verirler en fazla.
Normalde Asencio ve Ederson’un lisanlarını iptal edip bunlara bir kaç dönem transfer yasağı gelmeliydi.

UEFA soruşturma başlatmasın, ceza gelmesin diye ön alıyorlardır.

fifaya şikayet etme cesaretınde yöneticilerimiz yok maalesef

Aslında şikayet için yöneticiye gerek yok.

Galatasaray'lı Hukukçular Derneği dilekçe ile durumu anlatan bir başvuru yapabilir. Ekine fenerasyonun soruşturma başlatması ve adamın ağzından çıkan lafları ekleyebilir.Avukat olarak. Ama neden yapmıyorlar anlamıyorum. Hayır bunu yapsalqr fenerasyonu da kştlerler. Saman altı edemezler bu durumda uefanın haberi varken.

Geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam bir baba ve küçük kızımız voleybol maçından çıkınca oradan geçen şikeci pislikler tarafından saldırıya uğramıştı. Bu şikecilerin hukukçular derneği o pislikleri hapisten çıkarmak için bir taraflarını yırtıp bunu tüm sosyal medyadan paylaşmıştı.

Elimizde bu heriflerin hakkında kendi ağzı ile olan itiraf var.

Ama bizim dernekte hiç bir hareket yok. Artık ne işe yarıyorlarsa.

Kerem’in çifte sözleşmesi ve FFP’ye aykırı durum ortada. Ama ne Galatasaray konuşuyor ne Beşiktaş… İnsan ister istemez, ‘Biz de mi benzer bir şey yaptık???’ diye düşünüyor.

Geri
Üst Alt