Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

İyice ligden koptukları an puan silme cezası gelir. Şimdi hala ikincilik vs umutları var diye bir şey çıkmaz.

Puan silme falan mümkün degil

Uefa zamaninda küme düsüremedi mesela

Kendi liglerinden men edebilirler ama yerel liglere pek karismiyorlar

Tff ile birlikte hareket ettiklerine göre ordan da herhangi bir ceza cikmaz

Bu meseleyi Fenerli gazeteciler Uefa'nın hafifçe geçiştireceğini söylüyorlar ki öyle de olacak muhtemelen.

Uefa'nın bakışı şuymuş: Yeni sezonda yeni sözleşme yaparsınız, Kerem'in Benfica'dan kazandığının altında bir bedele olmasın yıllık ücreti yeter ki. Bu sezonki usulsüzlükle ilgili de ufak bir para cezası alırsınız, aman canım bitti gitti işte ne olacak.

Yıllardır FFP diye kafa şişiren, asarım, keserim diye millete efelik taslayan, Chelsea'nin Barça'nın bile gözünün yaşına bakmayan Uefa ne ara bu noktaya geldi artık bilmiyorum.

TFF desen zaten bizzat bu usulsüzlüğü Fenerbahçe'ye öneren tarafmış. Limiti aşmak için şunu şunu yapın demişler. O sayede aldılar zaten Ascensio'yu da. Hani yapı falan vardı ya bizi destekleyen, herkes bizi kolluyordu falan... Bunları duyunca ölü taklidi yapıyorlar hemen.

Tff akıl vermiş sözleşmeyi düzelteceklermiş bu sezon sonundan sonra... Uefa da sorunu hallettikleri için buna okeymiş.

Bu yıl için ise en fazla para cezası gelir.

Tff kendisi ceza vereceği yerde daha yardım ediyor, bir beklentiye girmeye gerek yok.
keske kalp krizi gecirdiginde olseydi o sahis

Yıllardır FFP diye kafa şişiren, asarım, keserim diye millete efelik taslayan, Chelsea'nin Barça'nın bile gözünün yaşına bakmayan Uefa ne ara bu noktaya geldi artık bilmiyorum.
Cunku bizim ligimiz muhim bir lig degil, degerli bir lig olamiyor icerideki katakullilerden ve Fenerbahce buyuk balik degil gozlerinde.

Ama Avrupa'da pislik takim olduklari faktoru yerlesiyor boyle sureclerden sonra.

Rakip dedigimiz kulup (camia demiyorum, o mantalitedeki insanlara rakip diyerek sereflendirmem) siyasallasmis, nereden ne yaptigi seffaf olmayan garip bir organizmaya donusuyor/donustu. Bu felaketin tohumlari niteliginde - tiksiniyorum yani.

İFB bir ceza alacaksa, puan silme mi alsın yoksa transfer yasağı ve veya UEFA kupalarından men mi? Tabii ki ikinci ve üçüncüsü.

Puan silme cezası böyle köpek dolu Anadolu ekipleri varken ceza değil ödül olur FB'ye, o açığı hemen kapatırlar.

Uefa’dan yazı geldiğinden beri kim bilir fenerasyon ve siyasetçiler ceza almalarını önlemek için ne kadar çaba sarf etmişlerdir. Ülkenin ekonomisi ve sporu için bu kadar uğraşmıyorlar zaten.

Geri
Üst Alt