Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

Ben neredeyse 30 senelik geçmişlerini biliyorum ne kadar şimdi bittiler ekonomik çöküşe geçtiler dediğimizde daha büyük transfer yaptı adamlar büyük derken finansal anlamda diyorum bu sene harcadıkları para muazzam bir para yani ve biz tam detayını bilemiyoruz hâlâ
Zengin baskan yonetimiyle ilerliyorlar istedikleri kadar oyle olsunlar bende hemen hemen 30 senelik gecmislerini takip ediyorum 2000-2010 arasi hep ondeydiler o zaman ki transferleri iyiydi 2020 sonrasi hep 30 yas ustu adam aldilar yasli yildiz.Bu sene para dokmeleri hicbirseyi degistirmez baslarinda Ali Koc Aziz Yildirim gibi para doken baskan ya da sozu gecen baskan olmadigi surece borc bataginda oldugu gercegini degistirmez.Eger gercek bir destek almazlarsa sonlari cokus.

Bu itin fenerin dötünde tamamen patlamasını dört gözle bekliyorum

Burada kalmalı Kerem her sene tepki çekmeye devam etmeli her kaybettiği topta küfürler yemeli

Zengin baskan yonetimiyle ilerliyorlar istedikleri kadar oyle olsunlar bende hemen hemen 30 senelik gecmislerini takip ediyorum 2000-2010 arasi hep ondeydiler o zaman ki transferleri iyiydi 2020 sonrasi hep 30 yas ustu adam aldilar yasli yildiz.Bu sene para dokmeleri hicbirseyi degistirmez baslarinda Ali Koc Aziz Yildirim gibi para doken baskan ya da sozu gecen baskan olmadigi surece borc bataginda oldugu gercegini degistirmez.Eger gercek bir destek almazlarsa sonlari cokus.
ya devlet yardim eder gene batmazlar boyle kayrilan bir kulup

ya devlet yardim eder gene batmazlar boyle kayrilan bir kulup
İste bu surede ati alanin uskudari gecmesi lazim biz alip basimizi gidersek tum Galatasaraylilar olarak takimimiza sahip cikarsak bizi yikamazlar.Onlar her daim parayla oyuncu ikna eder biz vizyonla onlar lig sampiyonlugu ister biz Avrupada basari isteriz.Bunu saglamlastirmamiz gerekiyor.

İste bu surede ati alanin uskudari gecmesi lazim biz alip basimizi gidersek tum Galatasaraylilar olarak takimimiza sahip cikarsak bizi yikamazlar.Onlar her daim parayla oyuncu ikna eder biz vizyonla onlar lig sampiyonlugu ister biz Avrupada basari isteriz.Bunu saglamlastirmamiz gerekiyor.
ne hikmetse 35m askin taraftari olan kulup yabanci evladi gibi muamele goruyor
ulkedeki 50 yas uzeri populasyon gebermeden duzelmez

Bu mevzu ile Yusuf Akçiçek olmasa Asensio ile Ederson’u alamayacaklarını kendilerinin itiraf ettiği yerde birşey olmadı. Bu durum haksız rekabetin daniskasıdır.

Kerem Aktürkogluna bir de müjdem var. Seneye Galatasaray‘in şampiyonlar ligin maçlarını naklen TRT 1 den takip etmeye devam edebilir

Çok maaş alıyor umarım o maaş elinden uçar. Milli takımda gıcık eder milleti bunun aldığı maaş ve gıcık hareketleri. Hiç bişeyi kafaya taktığını düşünmüyorum dini imanı para bu herifin.

chealsea ceza aldi bugun kendi yoneticileri ihbar ettiler ki ucuz yirtsinlar hazir oyuncu havuzlari varken
fener su halde ceza almazsa sikayet etmek lazim
bugun keremin sozlesmesi revize edildi boyle ne guzel is ya her turlu saibeyi yap ffp'yi del oh ne ala

resmi hesaptan uefayi taglayip biz de boyle sozlesme yapabiliyor muyuz diye sormak lazim

Max bir m euro ya bitecek bu iş boşuna takip edip sinir yapmayın

Gerçek rakamın 14 olduğunu o zamanki yöneticilerinden biri söylemişti. Kafaları da çalışmıyor; her haltı yiyip marifetmiş gibi anlatıyorlar.
Aynen hatırlıyorum 13.5 + gibi birşeydi de kalanı Selahattin Baki ödedi kısmı gerçekçi gelmemişti, o adam eski taraftar, iş adamı bile değil nasıl ödesin o parayı diye düşünmüştüm.

Bu tarz soruşturmalar adam gibi yapılsa sadece konuya muhattap olan futbolcuyla bitmez

Mesela yakın çevresinden biri örneğin maserati hediyesi aldı mı 🫣

Geri
Üst Alt